מחפשת אקססוריז לחדר ילדים בגווני ורוד עתיק/מעושן. סגנון של חפצי נוי למדף, שעון, מדבקות קיר טפטים וכו'

מחפשת תמונות שצובעים יפות ומעניינות (לא סתם נוף)
מצורף קישור לדוגמא של ציור מעניין
https://www.aliexpress.com/item/CHE...337.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.35474c4dUROScW
זה ציור שצבעתי, יצא מטורף
ק"ש מנסיון

מעוניין לקנות נוקיה 208, בעברית, כמובן.
המכשירים שעולים בחיפוש, ע"פ תגובות הקונים מישראל, אינם בעברית.

קלמרים של קיפלינג.
בדגש על קלמרים ולא ארנקים או תיקי איפור

מישהו יכול להחכים אותי? אני חדש בזירה...

אותו מוצר יש לי גם בזיפי וגם באלי. (באלי יותר זול) מה השיקולים לכאן ולכאן?

אלי יותר זול
זיפי יותר אמין - חברה ישראלית, בעברית מלאה ועם יותר אחריות על המוצרים

מחפשת תמונות שצובעים יפות ומעניינות (לא סתם נוף)
מצורף קישור לדוגמא של ציור מעניין
https://www.aliexpress.com/item/CHE...337.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.35474c4dUROScW
יש שפע אדיר
מה הסיגנון?
ק"ש

מ
מישהו יכול להחכים אותי? אני חדש בזירה...

אותו מוצר יש לי גם בזיפי וגם באלי. (באלי יותר זול) מה השיקולים לכאן ולכאן?

אלי זה המקור
זיפי זה כמו מתווך שמנגיש לך בעברית וכו'

קישור לקופסא לכריך (רצוי של דיסני), יש למישו?

מחפשת קישור של פגוש לעלת בוגבו בי 5
אלי אקספרס
משהו עם תגובות טובות תודה!!

לא מניסיון - ק"ש
פגוש

פעם המליצו על זה יש שם תגובות טובות מישראל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה