מחפש קישור לסיגיריה חשמלית
ולסט צלחות יפה
וקרשים שאפשר להגיש עליהם אוכל

מחפש קישור לסיגיריה חשמלית
ולסט צלחות יפה
וקרשים שאפשר להגיש עליהם אוכל
תחפש פה, אפשר לסנן לפי הזמנות ולראות מה קנו הכי הרבה

סט צלחות נראה לי שיותר זול בארץ, לפי המחירים שיש באלי...

ק"ש לא מנסיון

שלום, אשמח מאוד לקבל קישור לרכישת מגן ספר לנוקיה C2-01
(כשר)
תודה מראש
בתמונה רואים רק מגן לסמארטפון, אני לא יודע מה נשלח כאשר בוחרים C2
@זזזז @tamar_ya
אני הזמנתי משהו כזה מעלי,
לתומי גם אני סברתי שזה מתאים לנוקיה C2 המוכר,
לצערי הגיע משהו ענק שמתאים לסמרטפון של נוקיה, מסתבר שלדגם הקטן והמוכר קוראים C2-01.
אגב אני עדיין מחפש מגן ספר, אם יש לכם, אשמח מאוד לקבל קישור.
כאן זה נראה גם בתמונה של C2 כשר
ק.ש. לא מנסיון

@mgv

אמזון לאט לאט מכניסים את המשלוחים חינם, לפני כמה ימים בודדים נכנסו הנעליים לקטגורייה זו וסביר להניח שבקרוב יכנסו גם השעונים, מומלץ להמתין בסבלנות !
אם את שמה לב שהכניסו אשמח שתודיעו כאן

בתמונה רואים רק מגן לסמארטפון, אני לא יודע מה נשלח כאשר בוחרים C2

כאן זה נראה גם בתמונה של C2 כשר
ק.ש. לא מנסיון
יש 2 סוגים אם תשימו לב
C2-01
ו-C2 2020
צריך לבחור רק C2
שימו לב במשובים שמגיע מגן ל-C2 הכשר

אשמח להמלצה על
שטיח-מזרן פעילות עבה לתינוק
שלא זז/ מתקפל/ מתקלף

תודה

מחפשת קישורים לשעונים חיקויי מותגים

מחפשת קישורים לשעונים חיקויי מותגים

שעוני GUESS

1629953569037.png

מייקל קורס

1629953191861.png
ק"ש לא מנסיון

במצב טוב?
אני באשדוד
יש לך דרך להעביר? אולי למודיעין עלית או שזה שווה את המשלוח...
במצב מעולה.
לאשדוד אין לי דרך להעביר. למודיעין עילית אולי...
לי זה עלה בערך 40 ובד''כ עולה 80 שח נראלי
מקווה שהבנתי בכלל למה את מתכוונת-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה