אולי יש את האגרטלים האלו בעלי אקספרס?
1629827040070.png

זה כמו צינור חלול (אגרטל) שנצמד עם מגנט למפה

שלום לכולם!
אני מחפש הרבה זמן אחרי אוזניות אלחוטיות, לא עיגול כזה בתוך האוזן, אלא יותר בסגנון של אפל, אבל עם סיליקון, אבל מה שחשוב לי לדעת יותר מהכל, איך איכות הדיבורית של האוזניות, למוזיקה יש המון, וגם קניתי כמה, שאני יכול להמליץ עבור מוזיקה, אבל מה שאני מחפש, זה עם דיבורית איכותית ברמה גבוהה, וכמובן במחיר טוב, תודה לכל העוזרים!!!

תגידו אין בגדי גוף [ודווקא עם תיקתקים... הכי נוח] יפים לבן???
רק לבנות מגיע??? :)
אני מחפשת משהו בסגנון הזה, לבן: [חורפי]
מישו?
למה יש רק כאלו-
שקשה ככה לחתל את הילד...
וכאלו-

זה הרי חורף לא???

שלום לכולם!
אני מחפש הרבה זמן אחרי אוזניות אלחוטיות, לא עיגול כזה בתוך האוזן, אלא יותר בסגנון של אפל, אבל עם סיליקון, אבל מה שחשוב לי לדעת יותר מהכל, איך איכות הדיבורית של האוזניות, למוזיקה יש המון, וגם קניתי כמה, שאני יכול להמליץ עבור מוזיקה, אבל מה שאני מחפש, זה עם דיבורית איכותית ברמה גבוהה, וכמובן במחיר טוב, תודה לכל העוזרים!!!
מקפיץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה