איך רואים שהשעון פעיל?
כי הזמנתי כבר פעם והגיע דמוי שעון

במפרט אצל המוכר,
ובדקתי גם בתגובות של הלקוחות, רשמו שעובד מעולה והזמן מדוייק מאוד

משאבה שהיו לה כמויות של המלצות פה בפרוג
גם אני ממליצה
משתמשת כבר חצי שנה ונהנית כל יום מחדש
קומפקטי ומוצלח!!

תיק קטן של טומי הלפיגר יש למישהו קישור?

ק"ש
ביקשתי מבעלת הקבוצה שאני מחוברת אליה והיא שלחה לי מותג מוסתר
גודל התיק 25X22X8, מחיר 70 ש"ח

לא לשכוח לכתוב למוכר בביצוע ההזמנה BEST
782dda96.jpg

זה עם בטריה?
או מתחבר לשקע?
ומה ההבדל בין כל הסוגים שם?
שקע (USB)
הסוגים שם זה-עם פטמה ובלי וגם יש שם משהו סגול נעים להניח על השד.
אני קניתי עם החלק הסגול הזה והמנקה (כנראה) גנבה לי את המשאבה, אז קניתי עוד אחד בלי כי לא יצא לי להשתמש בחלק הזה וחבל על הכסף..

שקע (USB)
אני קניתי עם החלק הסגול הזה והמנקה (כנראה) גנבה לי את המשאבה, אז קניתי עוד אחד בלי כי לא יצא לי להשתמש בחלק הזה וחבל על הכסף..
כמה זמן יש לך את כבר?

שקע (USB)
את הזמנת את הריבוע הרביעי?
1634639513533.png

ותוך כמה זמן זה הגיע לך?
תודה על הסבלנות.....:)
הראשון הגיע ממש מהר:שבועיים בערך
השני נתקע וזוכיתי מעלי ואח"כ שלחו עוד אחד וגם הגיע תוך שבועיים
בשמחה! אם יעזור לך היה שווה:)

אני קניתי אותו
מחזיק מעולה לשטיפת כלים/ לקלח ילדים

ק"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה