מחפשת אגרטל זהב מתכת, מהסגנון שבתמונה, אבל לא פמוט ששטוח למעלה ומיניחם עליו זר עגול, אלא אגרטל שיש מקום לתקוע בפנים את גבעולי הפרחים.
תודה
1635403032867.png

מחפשת אגרטל זהב מתכת, מהסגנון שבתמונה, אבל לא פמוט ששטוח למעלה ומיניחם עליו זר עגול, אלא אגרטל שיש מקום לתקוע בפנים את גבעולי הפרחים.
תודה
צפה בקובץ המצורף 992918
כזה מתאים לך?
ק"ש

יש למישהו קישור לשעון טומי הלפיגר באלי אקספרס?
כזה?
https://ae02.alicdn.com/kf/Hdb94e26a25d942afae3639b836faece0m.png
זה הלינק, מוצר נסתר

יש גם את זה
לא מנסיון אישי ק"ש

יש לי סטיק דור 4 ועושה לי המון בעיות.
כדאי לקנות חדש?
איך זה עובד מבחינת הסינון?
אפשר לשים בתוכו סים של נטפרי
אם יש לך בעיות יכול להיות שזה בגלל הסים עצמו- הקליטה, לא חייב שזה הסטיק

היי, מעוניינת לברר האם שווה להזמין מחשב (אני צריכה מחשב טוב i5/i7 דור 10 לפחות, ram 16, sdd TB) מאתר??
אם כן אשמח לדעת האם יש עניינים מסוימים שאני אמורה לדעת על שקעים/ חיבורים/ טיב המחשב וכו' (אשמח למידע ממבינים בעניין + קישורים והמלצות, תודה!!)

היי, מעוניינת לברר האם שווה להזמין מחשב (אני צריכה מחשב טוב i5/i7 דור 10 לפחות, ram 16, sdd TB) מאתר??
אם כן אשמח לדעת האם יש עניינים מסוימים שאני אמורה לדעת על שקעים/ חיבורים/ טיב המחשב וכו' (אשמח למידע ממבינים בעניין + קישורים והמלצות, תודה!!)

ממליצה לך להזמין מאמזון, מחיר נמוך בהרבה מהארץ אותו המחשב בדיוק
בררתי לפני איזה שנתיים והזמנתי משם

אם יש למשהי רעיון לקישור לנעליים כאלה אבל שיהיה הכל שחור,גם למטה,ולא לבן

1635455581245.png

אם יש למשהי רעיון לקישור לנעליים כאלה אבל שיהיה הכל שחור,גם למטה,ולא לבן

צפה בקובץ המצורף 993559

כאלו?

בזיפי
https://www.zipy.co.il/p/aliexpress/-/1005001540536534/#adf132

ק"ש לא מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה