נגיד ככה....מי שתקבל את המתנה אמרה לי שלא אוהבת את הדגם ההוא,שגם ראתה אותו בשיין ולא אהבה :)

היי, מעוניינת לברר האם שווה להזמין מחשב
ממליצה לך להזמין מאמזון, מחיר נמוך בהרבה מהארץ אותו המחשב בדיוק
בררתי לפני איזה שנתיים והזמנתי משם
אפשר קישור?
קראתי די הרבה על הנושא
הפערים היום בין אמזון לחנויות בארץ הוא לא מאוד גדול (עשיתי על כמה דגמים השואה בעצמי) ויש גם מיסים
והשירות והאחריות של אמזון הם נפלאים אבל עדיין זה לא כמו לקנות בארץ
מה שכן בהחלט אפשר למצוא דילים והנחות משמעותיים באמזון במיוחד בכל מבצעי נובמבר וסוף שנה
אז צריך לעקוב ולראות כי בד"כ אם זה לא איזה דיל/הנחה/מבצע זה לא תמיד שווה את הפער אפי' במחשב עם מפרט די גבוה כמו שהצגתם
אם כן אשמח לדעת האם יש עניינים מסוימים שאני אמורה לדעת על שקעים/ חיבורים/ טיב המחשב
הפוסט הזה החכים אותי מאוד
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

מנסיוני
המחשבים באמזון הרבה יותר מתקדמים וזולים.
המחשבים מהארץ הם מלפני שנתיים, במחשבים לפני שנתיים זה מפרט פחות בצורה משמעותית.
אם יש לך ניסיון אשמח שתעלה כמה קישורים בהתאם למה שהצגתי, תודה.

אשמח לקבל קישור לסוללה לגלקסי יאנג S6310
מניסיון
תודה

אשמח למדף כזה לשולחן
(המוכר הזה הפסיק למכור)
וגם ראש קולמוס קרמי/ נירוסטה
כמו זה -

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתן דוגמא
שני מחשבים

באמזון המחשב יותר זול בכ350 ש"ח.
אבל המפרט של המחשב באמזון יותר גבוה.
יש לו 12 RAM.
המעבד יותר מהיר 2666MHz, לעומת 2100Mhz .
מסך מגע, לעומת בזאפ ללא מסך מגע.
====
כך שבאמזון יותר זול, ומפרט הרבה יותר איכותי.

משהו שמע פעם ל האתר 'אבא זול' שזה קישורים נסתרים באלי אקספרס??
אם כן מתי הגיעו המוצרים ואיך??
ואם באמת זה מגיעה כמו בקישור הנסתר ולא כמו באלי עצמו?

אתן דוגמא
שני מחשבים

באמזון המחשב יותר זול בכ350 ש"ח.
אבל המפרט של המחשב באמזון יותר גבוה.
יש לו 12 RAM.
המעבד יותר מהיר 2666MHz, לעומת 2100Mhz .
מסך מגע, לעומת בזאפ ללא מסך מגע.
====
כך שבאמזון יותר זול, ומפרט הרבה יותר איכותי.
לא יצא לי להזמין מאמזון אף פעם, האם יש צורך לדעת: איך מזמינים, האם צריך להירשם לפני, הנחות או קופנים וכו'???

ואגב ראיתי במחשב שהעלית שהמעבד שלו זה מחברת AMD ולא של intel מה עדיף???

ואגב ראיתי במחשב שהעלית שהמעבד שלו זה מחברת AMD ולא של intel מה עדיף???
די דומה לi5.

אני מחפש מדף מגנטי שנצמד למקרר, מצאתי הרבה קישורים מסוגים שונים, הבעיה שכל מה שמגנטי המשלוח יקר באופן חסר פרופורציות.
1635628934137.png

1635628954676.png

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נערך לאחרונה ב:
אני מחפש מדף מגנטי שנצמד למקרר, מצאתי הרבה קישורים מסוגים שונים, הבעיה שכל מה שמגנטי המשלוח יקר באופן חסר פרופורציות.
צפה בקובץ המצורף 994020
צפה בקובץ המצורף 994021
תוכל לעדכן אם קנית משהו מוצלח?
בהצלחה

שלום
מעוניינים לקנות תיק למברגה הזו [מגיעה עם אריזה מקרטון ולא עם קופסת פלסטיק לאחסון]
נשמח לקישורים זולים ללא משלוחים מופרזים.
אפשרי גם מחנויות בארץ, פשוט לא מצאנו כלום.
תודה מראש.

צפה בקובץ המצורף 994020
צפה בקובץ המצורף 994021
ק"ש
מצ"ב קישורים למדף פלסטיק שביקשת
וזה רשת ממתכת
מקווה שעזרתי

שלום
מעוניינים לקנות תיק למברגה הזו [מגיעה עם אריזה מקרטון ולא עם קופסת פלסטיק לאחסון]
נשמח לקישורים זולים ללא משלוחים מופרזים.
אפשרי גם מחנויות בארץ, פשוט לא מצאנו כלום.
תודה מראש.
ק"ש
מצאתי באליאקספרס כמה
מקווה שעזר לכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה