אני מעלה שוב אולי משהי כן תוכל למצוא לי את הנעליים בסיגנון כזה

1635455581245.png

ק"ש לא מנסיון

נעליים

מגפונים

חפתים

עניבה לילדים

גרביים
מדהים!
תודה על ההצע הניבחר!

יש למישהו קישור למערכת מולטימדיה מומלצת
לטיוטה קורולה 2006
באלי אקספרס?
אני קניתי את זה
בשימוש כמעט שנתיים
כדי לוודא עם המוכר שזה תואם לרכב כי הרבה פעמים הם מחליפים לינקים

מחפשת מגן לשיאומי וכן מגן לרב קו

מחפשת קישור לרמקול קטן ביתי אבל עוצמתי עד 80 ש"ח,
יש כזה דבר?

מה ההבדל בין מגן לטאבלט (כשר...) למגן מסך? האם צריך לקנות את שניהם? ואיך עובד הטאצ' במסך אם יש עליו מגן?
תודה למתמצאים המסייעים!

מה ההבדל בין מגן לטאבלט (כשר...) למגן מסך?
תודה למתמצאים המסייעים!
מגן למסך כמשמעו..
מגן לטאבלט חיצוני למכשיר, סוג של תיק וכדו'
האם צריך לקנות את שניהם
מומלץ.
ואיך עובד הטאצ' במסך אם יש עליו מגן
מצויין.

אני מחפש קישור מניסיון של מכשיר בייביסיטר, מעניין אותי גם מכשיר עם מצלמה וגם בלעדיה, כי עדיין אני לא סגור על עצמי כמה להשקיע בזה. בכל מקרה אני צריך מכשיר שאינו תלותי באפליקציה ובחיבור לסמארטפון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה