אני מחפש קישור מניסיון של מכשיר בייביסיטר, מעניין אותי גם מכשיר עם מצלמה וגם בלעדיה, כי עדיין אני לא סגור על עצמי כמה להשקיע בזה. בכל מקרה אני צריך מכשיר שאינו תלותי באפליקציה ובחיבור לסמארטפון.
ק"ש מניסיון

אני רכשתי עם מצלמה, ושמה הרבה פעמים אצל השכנה ועובד מעולה ב"ה
זה לא תלוי באפליקציה, אבל כן צריך חיבור חשמל קרוב ליד הילדים

ק"ש מניסיון

אני רכשתי עם מצלמה, ושמה הרבה פעמים אצל השכנה ועובד מעולה ב"ה
זה לא תלוי באפליקציה, אבל כן צריך חיבור חשמל קרוב ליד הילדים
.
עד לאיזה מרחק הוא קולט? רק לשכנים או שאפשר לצאת גם להליכה?

תודה רבה!
מצאתי כמה באלי אקספרס. יש לך המלצות מנסיון?
מגן לטאבלט יש שם גם מגן מסך
תוודאו איזה דגם המכשיר שלכם
ק"ש

מחפשת שעון דיגיטלי יפה לילדה בת 12

@ש.ב.א
באמזון זה טוב? (הבנתי שב-10 לחודש יש 20% על כל האתר)
מצאתי את אלו:

יש להשיג באלי אקספרס דיסקמן ? עדיין קיים בעולם הדבר הזה? או רק חרדים עדיין משתמשים בענתיקה הזו??;)

יש להשיג באלי אקספרס דיסקמן ? עדיין קיים בעולם הדבר הזה? או רק חרדים עדיין משתמשים בענתיקה הזו??;)
יש ק"ש לא מנסיון

מחפשת מגן לפלאפון סמסונג פוקט .

אולי יש המלצה למצלמת דרך? (הבנתי שצריך עם קבל ולא בטריה)

האם נתקלתם לאחרונה בזה באמזון?? כל פריט שאני רוצה להוסיף לסל הוא מעביר אותי לעמוד הזה
Screenshot_20211108-224136_Chrome.jpg

האם נתקלתם לאחרונה בזה באמזון?? כל פריט שאני רוצה להוסיף לסל הוא מעביר אותי לעמוד הזה

יש באמזון מבחר די גדול במחיר זהה לאליאקספרס אך באיכות גבוהה יותר. מצרפת מס' קישורים ל''ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה