ב"ה

מחפשת חולצות שרוול דק ארוך לילדונת בת שנתיים
אשמח לקישורים מניסיון..
תודה רבה רבה!

מחפשת המלצה לנעלי בית חורף פרווה [עם סוליה עבה] לילדות מידה 30 ו 35

ב"ה

מחפשת חולצות שרוול דק ארוך לילדונת בת שנתיים
אשמח לקישורים מניסיון..
תודה רבה רבה!
קש לא מניסיון
את יכולה לחפש עוד בסגנון שלך דרך זו

מחפשת זקט או מעיל גשם דק
חשוב לי שיהיה כובע וכיסים ועדיף צבע שחור

יש לי אחד כזה כבר מחפשת יותר זקט

אשמח אם אפשר למצוא לי תליון כזה בעלי, דמוי פנדורה שכתוב עליו 925 כסף,

וכן אשמח לצ'ארמים/ קליפסים בצורת לב עבור נערה,
במחיר סביר { 5$}
תודה גדולה!!

תודה
מחפשת מנסיון

אאל"ט היה פה איזה קישור לפלאפון צפציפי מומלץ
הזמנתי את זה לפני כחצי שנה. מגיע עם מקשים בעברית ולוגו 'מאושר' [ק"ש מנסיון]
עובד עם סים כשר של פרטנר
לא היו לנו בעיות עם הבטריה

משהו יודע אם יש באתר של עזריאלי איזה קופון/ הנחה או כל דבר שיכול להוריד במחיר?

ק"ש,
שעון לקוסט, קוטר 40 מ"מ, מחיר 31 ש"ח ללא קופסא, או 37 עם קופסת מותג
קישור לרכישה
יש לבחור את הקוד המופיע באדום בקישור המצ"ב , ובסיום ההזמנה כדי שישלח לרשום למוכר BEST
דוגמא:
2222222.JPG
keuxy.jpg

אשמח לקבל קישורים לדברים שהזמנתם והגיעו טובים לבגדי חורף ומשחקים לתינוקת בת 5 חודשים
סרבל סריג שבתי - קצר אבל סריגה עבה מעט. אני מלבישה עם חולצת בסיס וגרביון - אם ממש קר.
הזמנתי מידה 6M הקטנה שלי בת חצי שנה מעט שמנמונת, וזה ממש עליה, אולי אפילו טיפה עוד גדול.
כובע טריקו עם פומפון - תואם בדיוק לגיל
צעצוע לעגלה - הזמנתי את הינשוף[?], שורה שלישית השני מימין. משמיע צליל פעמון.
עוד צעצוע לעגלה - גדול יותר, וממש מרתק אותה. הזמנתי את האפרוח בשורה ראשונה מימין. מתאים לפיתוח חוש המישוש.
שמיכת סריג מהממת- משמש אותי בלילות הקיץ ועכשיו במעבר. [ראיתי בארץ במחיר כפול!]
שמיכה חורפית יותר - איכות מעולה! מתאים מאוד לחורף [וגם לקיץ - במזגן]
[הכל ק"שים, מנסיון של כמה חודשים]

ממש תודה אבל אני צריכה רצועה שאני אוכל להקטין...
אם יש משו אשמח מאדד
ק"ש,
שעון לקוסט, קוטר 40 מ"מ, מחיר 31 ש"ח ללא קופסא, או 37 עם קופסת מותג
קישור לרכישה
יש לבחור את הקוד המופיע באדום בקישור המצ"ב , ובסיום ההזמנה כדי שישלח לרשום למוכר BEST
דוגמא:
צפה בקובץ המצורף 1004092
צפה בקובץ המצורף 1004089

נערך לאחרונה ב:
אפשר קישור ךפלאפון תומך כשר?

אפשר קישור ךפלאפון תומך כשר?
שימו לב, לגבי הסוללה כותבים שהיא נגמרת מהר.
לגבי תמיכה בסים כשר יש תגובות שבחלק מהחברות הכשרות עובד, בחברת הוט כתבו שלא עובד מצרף ליקוט קטן.
קישור לפלאפון

ק"ש.
1636657259473.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה