מחפשת קישור מעליאקספרס מומלץ
למכוניות ברזל קטנות לילדים

מישהו יכול למצא לי בטריה כזאת?
אל תשתמש עם מטען או סוללה לא מקורי של דל מיבואן רשמי אפילו עם כתוב על זה דל
מת לי לוח אם במחשב נייד להחליף חדש עולה באזור 3000 ש"ח והמחשב עלה לי 4000 ש"ח
היה לי קצר בלוח אם כי נשרף המטען
היה לי מטען לא מקורי אבל איכותי והיה כתוב על זה דל

במחשבים של דל אסור לשחק עם הדברים הללו דל משוגעים בעניין הזה

אשמח מאד לקבל קישורים לפיגמה עבה ומחממת לילדה בת 5
רב מה שאני רואה הן כותנה למעבר ולא לחורף

עזרה בבקשה מישו, משו...
יש לי 2 אופציות קניה באלי-אקספרס:
1. תגובות מעולות על המוצר עם כמות נכבדה של הזמנות (רוה התגובות מפה מהארץ) אבל אין אפשרות לשלם בפאי-פאל משום מה.
2. יש סה"כ 30+ הזמנות, תגובות טובות (אין מפה מהארץ) אבל יש אפשרות תשלום בפאי-פאל.

אציין שכל ההזמנות שלי הן תשלום פ"פ, והפעם נפק"מ גדולה בשבילי כי הסכום הוא יחסית גבוה (30$)

מה דעת המומחים כאן? איזו הזמנה לקחת?
והאם אין אפשרות לחייב מוכר לקחת תשלום דרך פ"פ? איך זה עובד?

אשמח לעזרתכם. תודה!

עזרה בבקשה מישו, משו...
יש לי 2 אופציות קניה באלי-אקספרס:
1. תגובות מעולות על המוצר עם כמות נכבדה של הזמנות (רוה התגובות מפה מהארץ) אבל אין אפשרות לשלם בפאי-פאל משום מה.
2. יש סה"כ 30+ הזמנות, תגובות טובות (אין מפה מהארץ) אבל יש אפשרות תשלום בפאי-פאל.

אציין שכל ההזמנות שלי הן תשלום פ"פ, והפעם נפק"מ גדולה בשבילי כי הסכום הוא יחסית גבוה (30$)

מה דעת המומחים כאן? איזו הזמנה לקחת?
והאם אין אפשרות לחייב מוכר לקחת תשלום דרך פ"פ? איך זה עובד?

אשמח לעזרתכם. תודה!
לאלי יש שרות לקוחות שלהם- מצוין!
לדעתי זה במקום פייפאל, אני קונה שם המון ותמיד השרות לקוחות סדרו לי את כל הבעיות.

רוצה לקנות רובה לייזר (מה שהילדים משחקים בו לאחרונה)
יש למישהו קישור לאליאקספרס או אמזון?
תודה
ק"ש
מצ"ב קישור לאליאקספרס

מחפשת קישור מעליאקספרס מומלץ
למכוניות ברזל קטנות לילדים
ק"ש
מצ"ב קישורים לרכבים קטנים
ואלו לרכבי יוקרה קטנים:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה