אשכול בקשת עיטורים <הבן אדם בבידוד תתכוננו לסבל יומיומי>

• פותח הנושא lab
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
באיזו תוכנה אתה יוצר אותם?
אילוסטרייטור

טיפה שינויים
1594553259938.png

קבצים מצורפים

• מסגרת 33.pdf
    1.8 MB · צפיות: 206
  • הוסף לסימניות
דברים יפים ושימושיים. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד, רק שתי הארות:
א. כדאי להשתמש בפחות רדיוס כשאתה עושה פינות מעוגלות.
ב. למסגרת הפנימית ביותר כדאי שתהיה יותר נוכחות, ויותר גודל. בשערים שאתה מעלה נוצר מצב כאילו הכל מעוצב ומהודר מסביב, אבל נניח כשבאים לרשום בפנים משהו - אין הרבה מקום בכלל...

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
אבל מה יש לי מעיטורים בפי די אף?
תעלה קובץ פתוח לשינויים גודל צבע וכדו'.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
אבל מה יש לי מעיטורים בפי די אף?
תעלה קובץ פתוח לשינויים גודל צבע וכדו'.
(אני חושב שיש גבול למה ש @lab יכול לשתף, וגם אם רוצים - יש דרך יותר מכובדת לבקש את זה)

• הוסף לסימניות
אתה יכול להעלות בבקשה בקוץ אחד כל מיני עיטורים שיש לך?
(בשביל גבאי בית כנסת)
;)

• הוסף לסימניות
כזה כשרון ממש חבל לא לקחת את האובייקטים ולהכניסם לפוטושופ ולתת להם נגיעה ידנית כמו שרק פוטושופ יודעת…
אם תרצה השראה למה אני מתכוון תעקוב אחרי @אברוּמי

• הוסף לסימניות
(אני חושב שיש גבול למה ש @lab יכול לשתף, וגם אם רוצים - יש דרך יותר מכובדת לבקש את זה)
לא נראה לי ש @lab כ"כ רגיש כמו שאתה חושב, [עכ"פ כך נראה מהכותרת של האשכול:) ]
אבל עכ"פ לא התכוונתי לזלזל באף אחד, רק היה נראה לי שזה בבחינת 'אלא לראותם בלבד', ואדרבה אם מישהו יועיל בטובו להסביר הכיצד ניתן להשתמש בעיטורים בפי די אף זה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מסגרת 33.ai
    2.5 MB · צפיות: 368
  • עיטור.ai
    KB 585.3 · צפיות: 255
  • מסגרת2.ai
    2.5 MB · צפיות: 241
  • עיטור כותרת.ai
    KB 746.5 · צפיות: 260
  • שער.ai
    KB 484.6 · צפיות: 235
  • פרוזץ.ai
    KB 738.3 · צפיות: 232
  • הוסף לסימניות
אתה גדול

• הוסף לסימניות
חפשו באתר

• הוסף לסימניות
אני מחפש עיטור יפה עבור סמל רוחני כלשהו.
יש?

• הוסף לסימניות
תודה רבה ממש נפלא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה