מידע שימושי אשכול בקשת פריטי השלמה לתחפושות

• הוסף לסימניות
מחפשת מגפונים חומים גסים לכפריה בירושלים
מידה 29
ראיתי שבלידר מוכרים בשלושים שקל
יש לידר בירושלים?
אני הזמנתי משיין הגיע יחסית מהר אולי יש לך סיכוי?

• הוסף לסימניות
מחפשת מצלמה לצלמת
כמובן שלא עובדת
אשמח שתפנו :
nartik05041
גימייל

• הוסף לסימניות
השנה אני מחפשת למלחים.
נשארו לי עודפים
סמלים, כפתורים, גרביים וכובע
בבני ברק
0533106170
IMG_5255.jpg IMG_5256.jpg IMG_5258.jpg

כובע.JPG
אקטואלי?

• הוסף לסימניות
יש לי בבני ברק השכרת אביזרים לצילומי ילדים
"פיצפקעס"
יש מבחר אביזרים יפים שיכולים להתאים גם לתחפושות
מצלמות,כובעים ,דלי כסף ,דגים,אקורדיון,אוזניות גיטרות,כלי של חלבן ,סלסלאות ועוד

ניתן ליצור קשר בטלפון
0555537525
נמצא במרכז בני ברק ליד איצקוביץ
הגעה בתיאום בלבד

• הוסף לסימניות
יש למישהי קפטן לילד בן 8 בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עגלת ירקות על גלגלים להשאלה
לתחפושת אחות

• הוסף לסימניות
יש לי כובע ומתז לכבאי, בירושלים
מחפשת קיטל לבן לגיל 8
ועששית

• הוסף לסימניות
מחפשת תחתית נפוחה לשמלת כלה מידה 5-6.יש למישהו להשכיר/למכור?

יש ל
מקפיצה שוב, האם משהי יודעת איפה אפשר לקנות נעלי בלט לתינוקות? או האם אפשר להכין כזה דבר?
יש לי נעלים לגיל 6-12 M בכל מיני צבעים אולי יכול לעזור לבסיס יש לי סגול, מנומר, לבן שחור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה