אשכול בקשת קבצים תורניים

שלום רב.
דרוש לי ספר 'ערוך השלחן העתיד' סימנים מ"ב ומ"ג.
תודה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• אוצר החכמה_ערוך השלחן העתיד - א (זרעים) - אפשטיין, יחיאל מיכל בן אהרן יצחק הלוי_133_136.pdf
    8.1 MB · צפיות: 11
מתנצל על הטרטור.
ב'קדשים' אני צריך את הלכות ביאת המקדש, סימנים מ"ב ומ"ג.
באם אפשר, תודה רבה.

דרוש לי בדחיפות טקסט של ספר הגילגולים פרק א' ופרק לב ופרק לה
ספר הגילגולים ולא שער הגילגולים
תודה רבה

דרוש לי מספר "טללי חיים" (של "החלבן") על חומש שמות
המאמר על פרשת תרומה, עם מראי מקומות.
תודה רבה!

דרוש לי מספר "טללי חיים" (של "החלבן") על חומש שמות
המאמר על פרשת תרומה, עם מראי מקומות.
תודה רבה!
באוצר החכמה יש ספר של החלבן בשם: אור פני חיים. זה גם טוב?

באוצר החכמה יש ספר של החלבן בשם: אור פני חיים. זה גם טוב?
תודה על ההפניה! אבל, הוא לא מדבר שם על הנקודה אותה אני מחפש.
ייתכן שספר טללי חיים אינו מצוי במאגרים כלל.

דרוש לי ספר שלחן שלמה סימן קכג סעיף ג'.

בתודה מראש

כרגע אני לא צריך כלום
רק ראיתי שהשאירו את "שיקול דעת" ללא מענה!

מי יכול בבקשה להעלות לכאן את עמוד קכ”ב מתוך ספר "סגולות אברהם" שבו הוא מביא את סגולת ר' מתיא בן חרש?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה