אשכול ג'ינגלים ושירי בחירות בלבד !!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קלפי של יהודת התורה על מרן ר' חיים קנייבסקי שליט"א
אני מקווה שזה בסדר להעלות גם קליפים

קבצים מצורפים

• -אין שנייה בסדר יומו שאינה מוקדשת לדבר החשוב מכל.mp4
    13.9 MB · צפיות: 265
  • הוסף לסימניות
קלפי של יהודת התורה על מרן ר' חיים קנייבסקי שליט"א
אני מקווה שזה בסדר להעלות גם קליפים
בכיף...
אני אישית מאוד אוהב את הקליפים של הבחירות..
מקווה לא לפגוע באף אחדד...

• הוסף לסימניות
בכיף...
אני אישית מאוד אוהב את הקליפים של הבחירות..
מקווה לא לפגוע באף אחדד...
ברור, התכוונתי האם זה בסדר מצד המנהלים... כי יש כאן אכיפה מאד חזקה....

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מי הזמר פה?
זה מה שכתוב ביוטיוב על זה
לחן: חב"די עתיק | שירה: אברימי לונגר | קולות: מקהלת 'יחד' | עיבוד: שימי סקלר | עיבוד קולי: דיויד טויב | מיקס: אבי ז'נו | הקלטה: אולפני טנור - מיכאל צי | הפקה: מוטי זילברברג | מילים, ייזום וקריאייטיב: קיוי הס - שחור ולבן | ניו מדיה: בחזית

• הוסף לסימניות
מה אמור להיות המסר של הקליפ שבגלל שהוא בראש לכן להצביע? (שאלה רצינית)
נראה לי שלזה כוונת ההנהלה לא לאפשר דיונים...
אז בבקשה נמשיך רק להעלות כדי שלא ימחק האשכול..

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב ביוטיוב על זה
לחן: חב"די עתיק | שירה: אברימי לונגר | קולות: מקהלת 'יחד' | עיבוד: שימי סקלר | עיבוד קולי: דיויד טויב | מיקס: אבי ז'נו | הקלטה: אולפני טנור - מיכאל צי | הפקה: מוטי זילברברג | מילים, ייזום וקריאייטיב: קיוי הס - שחור ולבן | ניו מדיה: בחזית
שיר פצצה
הילדים בבני ברק לא גמרו לשיר את זה
עם כל הכבוד לגינגל הנוכחי של שלמה כהן
יש משהו יותר כובש בגינגל של בני ברק
גם יותר קליט ומושר בקלות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה