אשכול ג'ינגלים ושירי בחירות בלבד !!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@ברוך ר כאן יש לך את כל השידור מבאר שבע וגם שם יהיה לך את שאר הכינוסים שיהיו אי"ה בבני ברק ובירושלים.!

• הוסף לסימניות
@מוגן אפשר לקבל אותו בקובץ ?
חסום לי האתר (הגדרות אישיות)

• הוסף לסימניות
@ברוך ר כעת עדיין לא מאופסן הכנס של באר שבע באתר וידאו טוב של נטפרי כך שאין לי דרך להוריד לך את הסרטון, אבל מצאתי שיש את הכנס גם באתר הזה בכל אופן אתה יכול לשאול את נטפרי במערכת הפניות האם קיים הסרטון הזה בוידאו טוב ואם כן תחת איזה שם, תעדכן אותי והוריד לך.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
@מוגן האתר 'וידיאו טוב לא קשור למערכת נטפרי, כך שאין מה לשאול אותם
בכל אופן תודה

• הוסף לסימניות
תגידו לא נמאס לכם שכל פעם זה חוזר על עצמו, כושים רוסים וכדו' ששרים ג'יגלים של בחירות, או בחתונות פעם ראשונה ואולי שניה קצת צחקנו, אבל אחר זה נדוש ונמאס.
מפריע לך?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ג'ינגל גימל ברגע האמת 2019 כושים שרים ממחיק בטירוף!!!!!!!!!!!.mp4
    23.9 MB · צפיות: 297
  • הוסף לסימניות
@ברוך ר מצורף כאן קישור לצפייה ישירה של הסרטון
תעדכן אותח אם אתה לא רואה אעלה לך את זה להורדה
https://www.youtube.com/watch?v=EseFs3E8Pfk נ.ב. אגב פניתי לנטפרי כדי שיכניסו את זה לוידאו טוב, וכעת זה בפנים...

• הוסף לסימניות

נ.ב. אגב פניתי לנטפרי כדי שיכניסו את זה לוידאו טוב, וכעת זה בפנים...
האם נטפרי מחליטים מה להכניס לוידאו טוב מתוך הסרטונים שהם פתחו? כי אני מקבל את הרושם שסרטונים רבים שנפתחו על ידי, ובכלל כמעט כל הסרטונים של מערכת הבחירות הנוכחית לא מופיעים שם, ואני שואל את עצמי האם זו מדיניות מכוונת?

• הוסף לסימניות
א. אני לא מייצג את נטפרי וכל התשובות כאן הם על פי הבנתי בלבד..!!
כעיקרון כל סרטון שפתוח בנטפרי לאחר כמה שעות מתויג ונכנס למאגר של וידאו טוב, לפעמים זה לוקח יותר זמן, זה משהו שמבוצע ידנית ולא אוטומטי.
בכל אופן דוקא אני בחיפוש בוידאו טוב כן מצאתי את כנסי הבחירות שהיו השנה של דגל התורה וש"ס, מה ששודר דרך שיא לייב.

• הוסף לסימניות
א. אני לא מייצג את נטפרי וכל התשובות כאן הם על פי הבנתי בלבד..!!
כעיקרון כל סרטון שפתוח בנטפרי לאחר כמה שעות מתויג ונכנס למאגר של וידאו טוב, לפעמים זה לוקח יותר זמן, זה משהו שמבוצע ידנית ולא אוטומטי.
בכל אופן דוקא אני בחיפוש בוידאו טוב כן מצאתי את כנסי הבחירות שהיו השנה של דגל התורה וש"ס, מה ששודר דרך שיא לייב.
יש את זה להורדה , או רק לצפות דרך האתר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה