אשכול ג'ינגלים ושירי בחירות בלבד !!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@ברוך ר כאן מצורף קישור ישיר להורדת הסרטון, אם גם זה חסום לך עדכן אותי
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ר' חיים קנייבסקי.jpg
ר' גרשון.jpg
ר' גרשון.jpg
ר' חיים קנייבסקי.jpg

• הוסף לסימניות
@רונה 51 זה לא קשור כעת לעומס, אלא לאיכות החיבור של הרשת, אם זה גלישה עם סים ולא קווי בהחלט יתכנו שיבושים...

• הוסף לסימניות
@התותח והגזר כל הקישורים מגיעים בסופו של דבר לשרת של שיא לייב כך שאני לא רואה סיבה שדרך קישורים אחרים זה יהיה יותר טוב...

• הוסף לסימניות
@התותח והגזר כל הקישורים מגיעים בסופו של דבר לשרת של שיא לייב כך שאני לא רואה סיבה שדרך קישורים אחרים זה יהיה יותר טוב...
זה תלוי באזורי קליטה
יש מקומות אם קליטה טובה יש כאלה בלי קליטה טובה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעלה למג'יקוד...

• הוסף לסימניות
מי יכול להוריד לי איזה סרטון של גימל (בעיקרון מיועד לציבור החילוני) על השבת מערוץ 7? אשלח קישור באישי למי שיוכל (IDM)

• הוסף לסימניות
@Mmiri בבקשה
מקוה שלזה התכוונתם..

קבצים מצורפים

• ה-הדתה.mp4
    5.4 MB · צפיות: 218

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה