פנאי אשכול דיונים המרכזי - דופליקטים 3 ~ אזהרת ספוילרים

• הוסף לסימניות

יש כאן כבר אשכול.
צריך לאחד בינהם.

• הוסף לסימניות

יש כאן כבר אשכול.
צריך לאחד בינהם.
זה לא במקום הנכון, וזה לא אשכול דיונים.

• הוסף לסימניות
כאן נדון על דופליקטים 3- יורשים זמנים אבודים.

⚠️מי שלא קרא, שלא יכנס לאשכול⚠️

נא לשמור על שיח מכבד וענייני !
דבר ראשון, תודה על פתיחת האשכול.
@פשוט וטוב לו , אני חושב שכל אחד שפתח את פרוג יודע ש"פשוט וטוב לו סיים את דופליקטים 3." זה מקסים ונהדר, אבל לא נוגע לכאן, בלי לפגוע. ספוילר?... גם אני סיימתי.
יש בספר הרבה תשובות לשאלות ישנות, והוא מעורר גם חדשות, כמו שהיא כתבה.

הספר הזה - נראה לי - הכי טוב מכולם. והוא גם הארוך מכולם.
מה שאכזב אותי - היא לא העזה לעבור את מספר העמודים של "התנקשות" ולשבור שיא, ומשכך עשתה בדיוק את אותו מספר עמודים, 864. תבדקו את זה.

• הוסף לסימניות
בתחילת הספר מגלים שמקסימיליאן הוא אח של הלן ואח"כ מתברר שהוא אבא של הלן רק שטהולא השכיח ממנו א ת זכרונותיו וגם ש...." לא מגלה!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואני מחכה שיהיה כבר זמין... כי באתר של אור החיים זה לא זמין וגם באתר של יונה

• הוסף לסימניות
בתחילת הספר מגלים שמקסימיליאן הוא אח של הלן ואח"כ מתברר שהוא אבא של הלן רק שטהולא השכיח ממנו א ת זכרונותיו וגם ש...." לא מגלה!!!
אם אפשר לא לכתוב בגלוי
אני מעדיפה לגלות לבד שאקרא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון, ממליצה ממש שמי שלא קרא את הספר יצא מפה, כי אני ראיתי את ההודעות הראשונות וזה קצת הרס לי..
אני רוצה לכתוב ביקורת מסודרת, אבל עד אז, לעוד מישהו הפריע הקטע שלכל בעיה שקשורה לדופליקטים יהיה פיתרון, על ידי המצאת משהו נוסף? למשל, הקטע של הכבלי הפירלאזיס, למרות שלכאורה 'אין דרך להיחלץ מזה' נמצא בסוף איזו דרך הזויה, (ההפיכה לזאבים, ברר)
ועוד כמה שאלות שהיו לי:
איך זירו הגיע לעמק השדים?
וגם, במסדר וגם דני אומרים שאין להם מושג איך זירו קשור לדופליקטים ומאיפה הוא בא, אבל זירו בעצמו סיפר לדני שהוא נכד של יורי.. ואולי זו הסיבה שהוא גם שונא את השושלת המלוכה ואת הנסיך באוטוקרט, אולי הוא מרגיש שהכתר נגזל ממנו..
והקטע של השנים היה מסובך.. לקחתי איזה רבע שעה רק כדי להסביר לעצמי מה הלך שם..

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, ממליצה ממש שמי שלא קרא את הספר יצא מפה, כי אני ראיתי את ההודעות הראשונות וזה קצת הרס לי..
אני רוצה לכתוב ביקורת מסודרת, אבל עד אז, לעוד מישהו הפריע הקטע שלכל בעיה שקשורה לדופליקטים יהיה פיתרון, על ידי המצאת משהו נוסף? למשל, הקטע של הכבלי הפירלאזיס, למרות שלכאורה 'אין דרך להיחלץ מזה' נמצא בסוף איזו דרך הזויה, (ההפיכה לזאבים, ברר)
ועוד כמה שאלות שהיו לי:
איך זירו הגיע לעמק השדים?
וגם, במסדר וגם דני אומרים שאין להם מושג איך זירו קשור לדופליקטים ומאיפה הוא בא, אבל זירו בעצמו סיפר לדני שהוא נכד של יורי.. ואולי זו הסיבה שהוא גם שונא את השושלת המלוכה ואת הנסיך באוטוקרט, אולי הוא מרגיש שהכתר נגזל ממנו..
והקטע של השנים היה מסובך.. לקחתי איזה רבע שעה רק כדי להסביר לעצמי מה הלך שם..
אם אני מבינה נכון יורי הוא היורש מה שאומר שגב בו נתבע אנרגיית ההגנה איך הוא לא נפגע
ומסתבר שלדני יש עוד אויבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה