- הוסף לסימניות
- #1,001
אכן כרגע זה נכון.@מקצועי בלבד
זה נכון???
אכן כרגע זה נכון.@מקצועי בלבד
זה נכון???
בין 0.5-0.6מעונין לפתוח קופת גמל להשקעה ב-S&P 500
[30.000 פלוס הפקדה חודשית]
לאיזה דמי ניהול לשאוף לקבל? ואיפה?
בקיצור המלצות, תודה!
התכוונת כנראה הפוך.0.8- מההפקדה
0- מצבירה
תודה על התשובה,התכוונת כנראה הפוך.
ואכן זה לא זול.
ואפשר בהחלט לקבל יותר זול
מה יקרה אם תעבור על התשובות באשכול?תודה על התשובה,
לכמה הכי זול אפשר להגיע?
כן.האם בפתיחת קרן פנסיה לעצמאי יש אפשרות להעביר את כל הסכום החייב ע"פ חוק בסוף שנה בלי לעשות הו"ק?
במגדל אמרו לי שאין אפשרות בלי הו"ק
מי שאמר לך את זה טעה.במגדל אמרו לי שאין אפשרות בלי הו"ק
אשמח לשמוע על אופציות אחרות שכן אפשרי
זה באמת כזה משמעותי ?באופן כללי אני מעדיף להיות תחת סוכן, בפרט בפנסיה, ואי יודע שיש כאלה שחולקים עלי.
הפער בדמי ניהול, לדעתי לא מצדיק העדר שירות.זה באמת כזה משמעותי ?
אתה מתכוון לסוכן מטעם חברה או סוכן עצמאי?הפער בדמי ניהול, לדעתי לא מצדיק העדר שירות.
כמובן שלא כל סוכן נותן שירות מספק, ולא כלאחד הוא מקצוען.
צריך לסנן.
שניהםאתה מתכוון לסוכן מטעם חברה או סוכן עצמאי?
בהרבה מאד מקרים שאני מכירה מקרוב זה ממש הפוך.הפער בדמי ניהול, לדעתי לא מצדיק העדר שירות.
כמובן שלא כל סוכן נותן שירות מספק, ולא כלאחד הוא מקצוען.
צריך לסנן.
למי הכוונה "סוכנים אינטרסנטים", סוכנים רשמיים מטעם חברה כלשהי, או סוכנים עצמאים? או שניהם?ובעניין השירות של הסוכנים האינטרסנטים... אני מעדיפה לא להרחיב כרגע.
שניהם.למי הכוונה "סוכנים אינטרסנטים", סוכנים רשמיים מטעם חברה כלשהי, או סוכנים עצמאים? או שניהם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים