את ההשתלמות אפשר לשפר ל 0.35 במגדל ישירות ולא דרך סוכן מתווך.דמי הניהול שלי כיום הם
פנסיה 1 אחוז מהפקדה 0.1 מצבירה
השתלמות 0.6 מחיסכון
גמל להשקעה 0.39 מחיסכון
האם זה נקרא דמי ניהול טובים ,או שאפשר להשיג יותר טוב
לרוב האנשים וברוב המקרים, כן.אשמח אם מישהו יעזור לי...
מציעים לי במנורה פנסיה 1.4 מההפקדה ו0.17 מהצבירה
קרן השתלמות 0.59
אפשר להשיג יותר טוב משמעותית?
לא.0.6 להשתלמות לS&P500 זה יקר?
איך?... אני די בורה בעניןלא.
אך ניתן להשיג זול יותר.
להתמקח.איך?... אני די בורה בענין
עכשיו דיברתי עם סוכן שלהם - מבחינתו אין מה לדבר פחות מ0.6...להתמקח.
במגדל תוכלו לקבל בצורה ישירה 0.35 במסלול הלכה.
בהעברת מסלול, דמי הניהול לא צפויים להשתנות (ללא הבטחה).
אני כן מעדיף לעשות זאת דרך סוכן טוב, ולשלם את הפער בדמי ניהול.
בדקתי עכשיו.עכשיו דיברתי עם סוכן שלהם - מבחינתו אין מה לדבר פחות מ0.6...
יש לך מישהו טוב שיודע למצא נמוך יותר?
לטענתם המחירים השתנו
אצל מי? אשמח מאוד ויהיה לתועלת לכמה וכמה יהודים טוביםבדקתי עכשיו.
יש עדיין.
אני לא סוכן.אצל מי? אשמח מאוד ויהיה לתועלת לכמה וכמה יהודים טובים
אפשר דרכך?
ומה דעתך עליהם באופן כללי? עוקבי המדדים שלהם טובים? יציבים ונכונים?אני לא סוכן.
אצל כל סוכן ישיר במגדל.
לא ניתן לדעת, לפחות לא בשלב זה.ומה דעתך עליהם באופן כללי? עוקבי המדדים שלהם טובים? יציבים ונכונים?
לא.והאם מכיר סוכן של מיטב שיכול להוזיל לי את הפנסיה שם?
ניסיתי דרך סוכן ישיר של מגדלאני לא סוכן.
אצל כל סוכן ישיר במגדל.
@איש פנינים אתה אומר את זה מניסיון אישי ?את ההשתלמות אפשר לשפר ל 0.35 במגדל ישירות ולא דרך סוכן מתווך.
אם השאלה היא אם "תוכל " אז ודאי שתוכל,אם פתחתי קרן השתלמות במגדל דרך סוכן והדמי ניהול זה 0.7 ולדבריו אין אפשרות לפחות מזה,
אוכל בהמשך לפנות אליהם לבקש הנחה?
(כרגע מדובר על סכומים קטנים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים