דרוש מידע אשכול דמי הניהול בקרנות פנסיה השתלמות וגמל

מנורה ארגון המורים 0.65 לקרן השתלמות זה טוב?

פתחתי השתלמות במגדל בד"נ של 0.35 במסלול הלכה ולאחמ"כ העברתי ל- S&P 500 וכפי שייעצו פה כבר,
הקטע הוא שלאחר ביצוע המעבר המערכת הפיקה לי מסמך עם עלות שנתית צפויה ובו כתוב ד"נ מצבירה 0.03,
מישהו נפגש עם זה בעבר לאחר שינוי מסלול השקעה או שזה סתם טעות ?
‏‏צילום מסך (1).png

פתחתי השתלמות במגדל בד"נ של 0.35 במסלול הלכה ולאחמ"כ העברתי ל- S&P 500 וכפי שייעצו פה כבר,
הקטע הוא שלאחר ביצוע המעבר המערכת הפיקה לי מסמך עם עלות שנתית צפויה ובו כתוב ד"נ מצבירה 0.03,
צפה בקובץ המצורף 1919154
כן, בכל מסלול יש הוצאות ניהול השקעה.

צפה בקובץ המצורף 1919154
זה פשוט מחושב לפי הזמן שהכסף מושקע שם.

• תודה
Reactions: HUS
כן, בכל מסלול יש הוצאות ניהול השקעה.

איך זה עונה על השאלה?
הוא שאל שירד הדמי ניהול מ 0.35 ל 0.03

הוא שאל על עלות שנתית צפויה.
דמי ניהול זה בנוסף.
אני שאלתי על
וכפי שניתן לראות במסמך שצירפתי רשום דמי ניהול מצבירה 0.03,
העלות שנתית הצפויה מורכבת מדמי ניהול + הוצאות ניהול השקעה.

נערך לאחרונה ב:
זה פשוט מחושב לפי הזמן שהכסף מושקע שם.
אפשר הסבר נוסף
הרי מהות החישוב זה עלות שנתית "צפויה" , אז מה ההיגיון לחשב את הזמן שעבר,
בנוסף במסמך "עלות שנתית צפויה" הראשון שקיבלתי בהצטרפות למסלול הלכה כן היה רשום ד"נ מצבירה 0.35.
‏‏צילום מסך (1).png

נערך לאחרונה ב:
הרי מהות החישוב זה עלות שנתית "צפויה" , אז מה ההיגיון לחשב את הזמן שעבר,
שאלה טובה.
כתבתי נתונים.
ואתם יכולים לראות באתר של מגדל שזה נשאר 0.35%.

• תודה
Reactions: HUS
שלום רב!
מקווה שאני לא מפריע לרציפות האשכול,
יש לי 2 קופות פנסיה, 1 לא פעילה בהראל עם סכום של בערך 65000 שח, עם דמי ניהול של 1.68 מהפקדה ו0.09 מצבירה, כמו כן יש לי קופה במיטב, עם סכום של בערך 1000 שח, הקופה פעילה עם ד"נ 1.00 מהפקדה ו0.15 מצבירה,
עכשיו, מיטב רוצה למזג את הקופות אליה, מה וכמה אני יכולה להתמקח על הד"נ?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה