- הוסף לסימניות
- #1,601
חיפוש בגוגלאיפה?
יש איזה מקום שינתן לראות את מדיניות ההשקעה בקופגל"ה בחברות השונות?
'מדיניות השקעה (כאן משלימים את שם החברה)'
חיפוש בגוגלאיפה?
יש איזה מקום שינתן לראות את מדיניות ההשקעה בקופגל"ה בחברות השונות?
סביר - יש יותר זול
יקר
סביר, יש יותר זול.
להעביר1. קרן השתלמות 100,000 ש"ח
0.6 מצבירה, 0% מהפקדות.
2. קרן פנסיה 250,000 ש"ח
0.19 מצבירה, 2% מהפקדה
3. קרן השתלמות 80,000 ש"ח
0.6 מצבירה, 0% מהפקדה.
ביקשתי מהסוכן להוריד את דמי הניהול, הוא שלח בקשה לחברה וסורבתי.
מה עוד ניתן לעשות?
אני בהראל.
אין בזה כלל מסויםהיום דיברתי עם סוכן פנסיה בשביל לשפר דמי ניהול
ביקשתי ממנו להוריד דמי ניהול מההפקדה (פנסיה) הוא לא הסכים
הוא טוען שהיום כל הקופות פנסיה במגמה מעלות לכיוון ה1% מישהו מכיר משו זול פחות מ0.9?
אני שאלתי אם יש בתקופה האחרונה העלאה בדמי ניהול מההפקדה אני יותר הכפלתי את סכום ההפקדה ויש צבירה של 120Kאין בזה כלל מסוים
תלוי בהרבה נתונים כמו סכום, וותק, ומה העלות של הצבירה
אני אומר שוב, אין מגמה להעלות לסכום מסוים שהוא בפרטים אחרים (אם מהצבירה זה 0 אז מהפקדה יתנו לך 2 ואם מצבירה זה 0.6 אז בשמחה יתנו לך בהפקדה פחות מ1)אני שאלתי אם יש בתקופה האחרונה העלאה בדמי ניהול מההפקדה אני יותר הכפלתי את סכום ההפקדה ויש צבירה של 120K
אשמח לדעת איפה אפשר לקבל 2 מהפקדה ו 0 מצבירהאני אומר שוב, אין מגמה להעלות לסכום מסוים שהוא בפרטים אחרים (אם מהצבירה זה 0 אז מהפקדה יתנו לך 2 ואם מצבירה זה 0.6 אז בשמחה יתנו לך בהפקדה פחות מ1)
קיים בנתונים מסוימים, בדר"כ סכום צבירה גבוהאשמח לדעת איפה אפשר לקבל 2 מהפקדה ו 0 מצבירה
אפשרי לעובדי הוראהאשמח לדעת איפה אפשר לקבל 2 מהפקדה ו 0 מצבירה
www.prog.co.il
זה לא קל. בגדול זה בעיקר הסדר של הסתדרות המורים. לפעמים חברות נותנות את זה בצבירה מאד גבוההאשמח לדעת איפה אפשר לקבל 2 מהפקדה ו 0 מצבירה
לי הציעה את זה סוכנת של מגדל בצבירה מעל 300Kזה לא קל. בגדול זה בעיקר הסדר של הסתדרות המורים. לפעמים חברות נותנות את זה בצבירה מאד גבוהה
עריכה: עיינו בהודעה לפניי.
האם לדעתך שווה לפתוח קופה חדשה עם התנאים הנ''ל כדי להיות רגוע בעתיד?אפשרי לעובדי הוראה
![]()
מדריך - הטבות בדמי ניהול לעובדי הוראה
לעובדי חינוך העצמאי קיים הסדר מיטיב בהראל ובמגדל בפנסיה: אפשרות 1: 0.9% מההפקדה ו0.13% מהצבירה. אפשרות 2: 1.65% מההפקדה ו0.05% מהצבירה. לבחירת האפשרות המועדפת יש לחשב כאן https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NRiZGO_IsP-NdD3qoyM-FiA0IVqKA1K9NCLAnGnmlVM/edit?gid=654804821#gid=654804821...www.prog.co.il
למה חדשה?האם לדעתך שווה לפתוח קופה חדשה עם התנאים הנ''ל כדי להיות רגוע בעתיד?
מדובר באדם שאין לו עדיין פנסיהלמה חדשה?
אפשר לנייד.
הבנתי, וערכתי את הודעתי.מדובר באדם שאין לו עדיין פנסיה
והשאלה ספציפי בדמי ניהול הנ''ל כדי לישון בשקט עד הפרישה
מה יותר זול בשבילילמה חדשה?
אפשר לנייד.
עריכה: אתה מתכוון לשאול שכרגע אין לך צבירה ומעדיף דמי ניהול כאלה?
א"כ יש להם הצעה זולה יותר בתנאים שלך.
0.9 ו0.13מה יותר זול בשבילי
תבדוק לפי 5 שניםומאיזה סכום בצבירה שווה יותר 0 בצבירה .ואפ' 2 בהפקדה
אני יכול לעזור לך בפנסיה שיהיה לך דמי ניהול יותר טובים1. קרן השתלמות 100,000 ש"ח
0.6 מצבירה, 0% מהפקדות.
2. קרן פנסיה 250,000 ש"ח
0.19 מצבירה, 2% מהפקדה
3. קרן השתלמות 80,000 ש"ח
0.6 מצבירה, 0% מהפקדה.
ביקשתי מהסוכן להוריד את דמי הניהול, הוא שלח בקשה לחברה וסורבתי.
מה עוד ניתן לעשות?
אני בהראל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים