- הוסף לסימניות
- #1,621
במיטב ניתן לשחק עם הדמי ניהול מהפקדה או צבירה,כמה המינימום שאפשר לקבל במיטב?
אבל זה אישי לכל אחד זה תלוי כמה תבירה יש ומה גודל ההפרשה ולפי זה לחשב איזה מסלול עדיף
במיטב ניתן לשחק עם הדמי ניהול מהפקדה או צבירה,כמה המינימום שאפשר לקבל במיטב?
אין דבר כזה דמי ניהול עד הפרישה,האם לדעתך שווה לפתוח קופה חדשה עם התנאים הנ''ל כדי להיות רגוע בעתיד?
בקרן פנסיה נבחרת אין להם אפשרות לשנות דמי ניהול ב10 שנים הראשונות, גם לא בשינוי מסלול.בקרנות ברירת מחדל 10 שנים
וגם באלו יש תנאים שניתן לבטל הנחה,
כגון שינוי מסלול.
תודה תיקנתי את הסדר.בקרן פנסיה נבחרת אין להם אפשרות לשנות דמי ניהול ב10 שנים הראשונות, גם לא בשינוי מסלול.
יש עוד מישהו שעשה דרכה ויכול להמליץ? יכול להיות משהו אם אני לא מכיר את הסוכן?כל סוכן של מגדל
אני פתחתי דרכה oryab @ migdal.co.il
שרות מהיר ומעולה
כן גבוה.יש לי דמי ניהול 0.13 מצבירה ו 2.5 מהפקדה [הראל הלכה], 100 אל"ש כבר צבור לי, ומשכורת חודשית של 8000 אל"ש.
האם זה גבוה?
@מיטב ביטוח ופיננסים כמה? בהראל?אני יכול לתת לך יותר נמוך
שלחתי לך פרטי@מיטב ביטוח ופיננסים כמה? בהראל?
כן2.5 מהפקדה ו0.4 מצבירה בהראל נחשב גבוה?
גבוה מאד.2.5 מהפקדה ו0.4 מצבירה בהראל נחשב גבוה?
אפשר פחותתיקנתי
0.13 מצבירה, 2.5 מהפקדה
אז זה גבוה אבל לא מאד.תיקנתי
0.13 מצבירה, 2.5 מהפקדה
אפשר פחות
ובקה"ש 0 מהפקדה ו0.6 מצבירה?אז זה גבוה אבל לא מאד.
רוב האנשים יכולים לקבל יותר זול.ובקה"ש 0 מהפקדה ו0.6 מצבירה?
מתקן. הראל מחקה s&p500.יש לי דמי ניהול 0.13 מצבירה ו 2.5 מהפקדה [הראל הלכה], 100 אל"ש כבר צבור לי, ומשכורת חודשית של 8000 אל"ש.
האם זה גבוה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים