אשכול הארות מועילות על חידוש העיצוב באתר 'פרוג'

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שהאתר הזה הוא על תקן עובד...

• הוסף לסימניות
שתי נקודות:
1. בכל פורום, כדי להראות מי רשם את ההודעה האחרונה באשכול. לפעמים זו אני שרשמתי, אבל היות שזה עדיין עומד לי על 'הודעה חדשה' אני נכנסת, ומגלה שוב את עצמי...
2. קישורים, אפשר לעשות בצבע אחר? כרגע זה שחור, וזה מבלבל ומעצבן.

• הוסף לסימניות
סבלנות!!!!!!!!!

קחו בחשבון שהאתר השתנה תוך שבוע (הוא יצא לחופשה ממש בערב פסח והיום הוא כבר פעיל)

מה שמאוד נכון הוא שהאתר עובד פשוט לאאאאאאאאאאאאאט
כנראה רוצים להקנות לנו את מידת הסבלנות :)

• הוסף לסימניות
1.לדעתי האתר מדי בצבע לבן, בנוסף לירוק זית שנאבד קשות בלבן,

ומאוד קשה הקריאה במסך שכולו לבן, עם פונט כזה חלד וקטן.

2. איטיות להחריד

3. כשנצמאים באמצע העמוד אין גישה לפורומים אחרים וכו' כלים.

4. הודעות אחרונות גם לא נוח, החלוקה עם קו מפריד בלי שום בשר, וזה לא מביא את כל ההודעות.

בנוסף קשה לשנות אנשים מהרגלם.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;n4869105:
שתי נקודות:

2. קישורים, אפשר לעשות בצבע אחר? כרגע זה שחור, וזה מבלבל ומעצבן.

כשעומדים עליו הוא נהפך לכחול

• הוסף לסימניות
קודם כל-
תודה על ההשקעה!
שבו וביקשו כאן עדכון, לאורך זמן- אז הנה, קיבלתם!
אני אישית אף פעם לא ביקשתי ולא רציתי. וזה גם לא כל כך נח לי. אבל די חצוף לבקש ׳תחזירו את מה שהיה׳ - נראה לכם?!

ענין טכני- בתחתית העמוד אין אפשרות לראות באיזה עמוד אוחזים.

• הוסף לסימניות
אני רואה שגם אני משתמש חדש, בזמן שהמשתמש מההודעה מעלי נחשב ותיק הגם שהצטרף 4 שנים אחרי ומספר ההודעות שלי גדול משלו.

• הוסף לסימניות
שמתם לב שהחליפו את הפונט,
לאט לאט הכל יסתדר...

• הוסף לסימניות
מחכים בסבלנות לסוף השדרוג, מאמינים שיהיה שווה...

ובכל זאת:
1. למה מצונזרים לי הסמיילים? (חסימה של אתרוג)
2. המסך הלבן עושה כאב ראש רציני..כדאי לעדן אותו קצת..

• הוסף לסימניות
איפה אתם רואים שכתוב "משתמש חדש" או לא? אני לא רואה כזה דבר...

• הוסף לסימניות
לציבור המתלוננים היקר והקדוש- מומלץ שתקראו את ההודעה הבאה המופיעה בפורום מעצבי ובוני אתרים-
http://www.prog.co.il/forum/קהילת-מעצבי-ובוני-אתרים/4869002-חווית-משתמש

וכן נפתח אשכול לריכוז התלונות, נא לכתוב בצורה מסודרת ובבקשהההה לא לחזור על דברים שנכתבו כבר!!!
http://www.prog.co.il/forum/מערכת-הפורומים-vbulletin/4869047-מדריכים-לשדרוג-החדש

• הוסף לסימניות
הפונט פיצי מדי ולא קריא, זה מסחרר
חוץ מזה איטי מאד!

• הוסף לסימניות
דבר נוסף,

כנשכנסים לאשכול ובו י כמה הודעות חדשות, הוא לא מביא אותך להודעה הראשונה שלא נקראה.

פשוט אתה צריך לנחש מה קראת פעם אחרונה.

• הוסף לסימניות
עוד דבר לא תמיד מופיע חתימה אישית!

• הוסף לסימניות
האשכול משום מה נשאר תקוע ב- 14 תגובות ובשעה 09:58 בבוקר, שמתם לב?

• הוסף לסימניות
תראו, תמיד קשה להתרגל לדברים חדשים. אני עובדת בתחום שיש בו כל הזמן עדכוני תוכנה והחלפת גירסאות, וכל תוכנה חדשה תמיד מתקבלת ב"אוף למה שינו?" ואחרי יומיים- וואו, כמה שידרוגים!
לדעתי העיצוב אסתטי, חדשני ונעים לעין. זה שתגובה נרשמת למטה ולא בתיבה קופצת זה שידרוג ענק, הלייקים - נבלע את זה איכשהו. אם כבר - אז שיהיה גם דיסלייק
מה שכן הפורום איטי איטי איטי!
ועוד נושא לשיפור- לדעתי כדאי להחזיר את הצפיפות של הנושאים שהיו קודם, כי בפורום איש את רעהו קצב ההודעות הוא מהיר מאד, ומעצבן לדפדף כל הזמן מדף לדף.

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את האתר... יש עוד מה להשתדרג באתר (ולנו לעכל ולאהוב) עד שבאמת זה יהיה מושלם
מה שלי מפריעה שבאשכולות הגודל של הפונט בנושא ובשם מפרסם זה כמעט אותו דבר לדעתי אפשר להגדיל קצת את הגודל של פונט כל שהנושא יהיה יותר בולט
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה