אשכול הארות מועילות על חידוש העיצוב באתר 'פרוג'

משו"מ בפעילות אחרונה ניתן לראות מספר מצומצם של הודעות,

וחבל

רשימת משתמשים / חיפוש משתמשים.

הארות נוספות:
1. חסר לי את מה שהיה בפורום הקודם שבכל אשכול שיש לי הודעה שם, יש אייקון של חץ בצד ימין.
2. הצבע הירוק באתר מדי בהיר ומפריע לעיניים, כדאי לעשות אותו יותר כהה, כמו בפורום הקודם.

אני לא מצליחה לפתוח אשכול חדש. נרשם לי תגובה ריקה. מישהו יודע להדריך?

למי שיושב בפורום כמה וכמה שנים, ב"ה וכל הכבוד על השדרוג.

לא רואה תמונות מצורפות.
האם גם אתם לא רואים?

לא רואה תמונות מצורפות.
האם גם אתם לא רואים?

לא רואה תמונות מצורפות.
האם גם אתם לא רואים?

נכתב ע"י bekki;n4871170:
אני לא מצליחה לפתוח אשכול חדש. נרשם לי תגובה ריקה. מישהו יודע להדריך?

זה באג, אל תנסי שוב, זה יפתח לך אשכולות כמספר הנסיונות.
חכי קצת, סגרי את פרוג ותראי שנפתח האשכול

מחוץ להודעה אין אפשרות להכנס מיד לעמוד האחרון, מה שהיה בקודם והיה טוב מאד.

נכתב ע"י ov;n4871431:
מחוץ להודעה אין אפשרות להכנס מיד לעמוד האחרון, מה שהיה בקודם והיה טוב מאד.

דווקא יש.
בצד שמאל - ע"י שם הניק שפירסם את הפוסט האחרון מופיעים משולשים קטנים, לחצי עליהם ותראי את ההודעה האחרונה

נכתב ע"י מה הענינים;n4871446:
דווקא יש.
בצד שמאל - ע"י שם הניק שפירסם את הפוסט האחרון מופיעים משולשים קטנים, לחצי עליהם ותראי את ההודעה האחרונה

אה יפה, אתמול ניסיתי ולא הצלחתי מעניין

הכפילויות האלה........

בשורת העמודים למטה, א"א לדעת באיזה עמוד נמצאים.
(בישן זה היה עם מסגרת מסביב למספר או בצבע בהיר)

נכתב ע"י ayys;n4871542:

וגם למעלה אין אפשרות לעבור לעמוד האחרון רק לעמוד הבא

נכתב ע"י ayys;n4871542:

נכתב ע"י ov;n4871582:

יש אפשרות
בסרגל למעלה איפה שרשום עמוד ואח"כ יש ריבוע עם מספר העמוד. בתוך הריבוע את רושמת את מספר העמוד הרצוי (פה לדוגמא כדי להגיע לעמוד אחרון תרשמי 10) זה מה שאני עשיתי כי משום מה כשלחצתי על שתי החיצים שיביאו אותי מיד לסוף האשכול הוא כתב שגיאה. אז נכנסתי לאשכול ושיניתי לעמוד 10 בריבוע הנ"ל.
בהצלחה לכולם

שינוי מרענן.
תודה להנהלה ולכל העוסקים ממלאכה

שינוי מרענן.
תודה להנהלה ולכל העוסקים ממלאכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה