אשכול הארות מועילות על חידוש העיצוב באתר 'פרוג'

היה טוב אם היו מחזירים את חיפוש גוגל המובנה באתר

בקשה דחופה שלא מן המנין:
תחסמו, בבקשה, אפשרות של הקפצת אשכולות עתיקים והחייאת מתים! זה פשוט מעצבן.
אולי, באמצעות כך שניק לא יוכל לפרסם הודעה באשכול שההודעה האחרונה שפורסמה בו, פורסמה עד שנה לפני שהוא נרשם? (אם הוא ניק מ-2016, הוא לא יוכל לרשום הודעה חדשה באשכול מ-2014, אלא אם כן התגובה האחרונה היא מ-2015)
לאחרונה הוקפצו אשכולות ישנים, לא רלוונטיים לאף אחד, וזה פשוט מעצבן.

מה קורה עם ההודעות הפרטיות???? קדום כל הוא מסמן לי שיש לי הודעה למרות שכבר קראתי אותה, דבר שני זה מסמן לי התראות על אשכולות שהשתתפתי בהם כהודעות פרטיות! איך מבטלים את זה??
ולא לדבר על כך שניסיתי אתמול לצרף קובץ להודעה שלי וללא הצלחה, נטשתי לאחר כמה נסיונות שההודעה לא תכפיל את עצמה כמו מלא תגובות כפולות שיש כאן בשבוע האחרון.
הממשק כאן נותן הרגשה קרה... כאילו כל החמימות של הפורום התנדפה לה...

כמעט כל פעם שאני רושמת הודעה בפורום או תגובה, זה נותן לי הודעת שגיאה, אבל באמת-זה כן מתפרסם.

ואני לא מצליחה להעלות תמונות...
יש הודעת שגיאה

יש אפשרות להחזיר את האופציה של הודעות מיממה אחרונה?

מה קורה עם העלאת תמונות מישהו הצליח?? אני מנסה כמה פעמים וכל הזמן יש הודעת שגיאה!

נכתב ע"י נאר לערנען;n4872128:
לא ראיתי אם כבר כתבו.....

אבל כדאי שיהיה אפשרות ל"ניק" ראות אשכולות שהגיב בהם.... כמו שהיה בעבר....

אפשר לראות בלחיצה על הפרופיל שלך בתיקיית המלצות ובתיקיית אודות.

איך אפשר להגיע לעמוד האחרון באשכול שכולל מספ' עמודים?

נכתב ע"י שי1;n4872179:

רושמים בריבוע למעלה את העמוד הרצוי.

הגופן הקטן הזה מאוד קשה לקריאה וההתפרסות רוחב של העמוד מאוד לא נעימה. צריך להזיז את העיניים שוב ושוב וזה נעייף.
ומי מדבר על קצרי ראיה שחייבים מעכשיו לשים משקפיים..

תודה רבה על השיפורים בינתיים!
הרבה הרבה יותר טוב
אבל אפשר בבקשה לסדר שכשלוחצים על פרופיל יהיה אפשר לבחור הצג את כל הנושאים שפורסמו, והצג את כל ההודעות שפורסמו בנפרד
וכן שבפורום צילום יראו את התמונות כמו מקודם ולא כקבצים.
תודה.

נכתב ע"י שי1;n4872179:

לפני שנכנסים להודעה, כתוב בצד שמאל של השורה מי האחרון שהגיב, מתחת לזה יש 2 משולשים קטנים, לוחצים על זה וזה מביא לתגובה האחרונה

אני לא יודע אם כבר העירו את זה כאן, ומתנצל על כך שאין לי כח לקרוא את כל ההודעות באשכול הזה,
אבל רק רציתי להעיר על כך שקישורים לא מסומנים בצבע בולט, נפק"מ בעיקר לקישורים שנכתבים בצורה של מילים ולא הכתובת...

בפורומים, בעמודה של נושא, שם הניק הפותח אשכל לא מודגש בצבע אחר וזה מבלבל מה הנושא ומה שם הניק

נכתב ע"י א-ירושלמית;n4871905:
בקשה דחופה שלא מן המנין:
תחסמו, בבקשה, אפשרות של הקפצת אשכולות עתיקים והחייאת מתים! זה פשוט מעצבן.
אולי, באמצעות כך שניק לא יוכל לפרסם הודעה באשכול שההודעה האחרונה שפורסמה בו, פורסמה עד שנה לפני שהוא נרשם? (אם הוא ניק מ-2016, הוא לא יוכל לרשום הודעה חדשה באשכול מ-2014, אלא אם כן התגובה האחרונה היא מ-2015)
לאחרונה הוקפצו אשכולות ישנים, לא רלוונטיים לאף אחד, וזה פשוט מעצבן.

ולך למשל יהיה מותר להקפיץ אשכולות מ2007?????

אם כבר, אז לחסום תגובות לכולם באשכולות ישנים.

את שואלת ברצינות?
כי נימת השאלה היא במחילה, חצופה מאד.

ניקים ותיקים לא מקפיצים סתם. לעומת זאת, יש ניקים חדשים שמקפיצים בלי שום סיבה ותועלת. סתם, כי נתקלו באשכול במילה אותה חיפשו, והם לא בודקים שהמידע רלוונטי בכלל.
כמו כן, יש ניקים שכל המטרה שלהם זה לפרסם את עצמם, כמובן שלא באישור ההנהלה, והם מקפיצים בלי שום צורך כל מיני אשכולות.

מה יהיה עם ההודעות הפרטיות?
מישהו הצליח לשלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה