אשכול הארות מועילות על חידוש העיצוב באתר 'פרוג'

''אני סמוך ובטוח כי השדרוג יביא בשורה של ממש ותשפר את חווית המשתמש לאין ערוך ותיתן מענה יעיל ועדכני לצד מגוון אפשרויות חדשות שלא היו בעבר. אז רק בקשה קטנה, התאזרו בסבלנות, שווה לכם.

יחד נעשה את זה בצורה הטובה ביותר!
שלכם,
חיים דיקמן''

ציטוט מדבריו של חיים דיקמן

חברים,התמונה הולכת ומתבהרת...
בשלב זה מגיעה תודה ענקית לחיים דיקמן וכל צוות פרוג על העבודה הנפלאה!!
היה שווה לנו!:)

נכתב ע"י א-ירושלמית;n4872471:
את שואלת ברצינות?
כי נימת השאלה היא במחילה, חצופה מאד.

ניקים ותיקים לא מקפיצים סתם. לעומת זאת, יש ניקים חדשים שמקפיצים בלי שום סיבה ותועלת. סתם, כי נתקלו באשכול במילה אותה חיפשו, והם לא בודקים שהמידע רלוונטי בכלל.
כמו כן, יש ניקים שכל המטרה שלהם זה לפרסם את עצמם, כמובן שלא באישור ההנהלה, והם מקפיצים בלי שום צורך כל מיני אשכולות.

הבענה ידועה, זאת היתה ציניות.....
החלוקה לותיקם וחדשים מאד מכלילה. (היתה מישהי שפרשה מהפורום בנסיבות דומות)
ואם אני אותה הגברת בשינוי האדרת אני סוג ב'?
וחוצמזה המילה 'חצופה' קצת לא במקומה....

השימוש בפונט 'אלף' הורס את העיניים.
בבקשה אם אפשר להחליף את הפונט לאריאל.

לדעתי כדאי לרשום ליד כל אשכול, חוץ מתאריך ההודעה האחרונה,
גם את התאריך של ההודעה הראשונה.
שיוכלו לראות אם זה אשכול חדש, או משהו ישן שלא להקפיץ סתם.

דבר ראשון, תודה רבה לפרוג על השידרוג!
(לא שהיה חסר לי השדרוג. היה לי מעולה גם בפלטפורמה הקודמת.)
אני מאמינה שבעוד שבועיים-שלוש אם פתאום יחזירו לנו את הפורום הישן כולנו נצחק על הנאיביות שלנו שחשבנו שהישן יותר טוב. אחרי שנתרגל לצורה החדשה לא נבין איך גלשנו באתר המיושן ההוא... כמו כל השדרוגים של תוכנות ומערכות הפעלה.

בינתיים מה שלי חסר בפורום- בכל אשכול לינקים לדפדוף "<<הקודם" ו"הבא>>" בין האשכולות. די מסרבל לי להכנס לכל אשכול בנפרד. מקווה שיש דרך להוסיף את זה גם.
שאר הדברים שקצת מפריעים לי- אמרו לפני, ואני מאמינה שבמה שאפשר כבר מטפלים.

ושוב תודה על השדרוג! נראה חדשני ומערנן.

הארה חשובה מאוד, אולי היא תהיה משמעותית רק בשדרוג הבא (תשפ"ז? ע"ע אשכול אני לא פורררש)

כשיוצאים למהלך כזה, מבורך ככל שיהיה, כדאי לא לרדת למחתרת לשלושה ימים, אלא לרדת אל עם הגולשים ולשתף אותם בקורות הפורום האהוב עליהם עם הודעה בהירה בנוסח הודעתו של חיים דיקמן, ובכך, אני מניח שהיו נמנעים מחזות מבישים כמו הודעות פרישה בומבסטיות, עצומות מחאה וענני קיטור רגוזים

ואולי זה היה מכוון, להעמיד את הציבור למבחן?

תודה רבה על הדרוג ובכלל על העמדת פורום איכותי ומקצועי לרשותינו

אני מחפש את גירסת ההדפסה. מישהו ראה אותה?

נכתב ע"י chanak4;n4872800:
לדעתי כדאי לרשום ליד כל אשכול, חוץ מתאריך ההודעה האחרונה,
גם את התאריך של ההודעה הראשונה.
שיוכלו לראות אם זה אשכול חדש, או משהו ישן שלא להקפיץ סתם.

א. מומלץ מאוד
ב. האתר מדי לבן
שני אלו גרמו לי לסחרחורת

לאט לאט מתרגלים ונהנים!:)
עדין מחכים לשיפור בעיקר בענין ההודעות מהיממה האחרונה והדפדוף ביניהן...:cool:
היה פה פעם משהו ירוק??? הכל הפך שחור-אפור...(קצת חבל!)

נכתב ע"י כיף לקרוא;n4872208:
הגופן הקטן הזה מאוד קשה לקריאה וההתפרסות רוחב של העמוד מאוד לא נעימה. צריך להזיז את העיניים שוב ושוב וזה נעייף.
ומי מדבר על קצרי ראיה שחייבים מעכשיו לשים משקפיים..

להגדיל את הרזולוציה ל-125%, זה הכל.

נכתב ע"י א-ירושלמית;n4872471:
את שואלת ברצינות?
כי נימת השאלה היא במחילה, חצופה מאד.

ניקים ותיקים לא מקפיצים סתם. לעומת זאת, יש ניקים חדשים שמקפיצים בלי שום סיבה ותועלת. סתם, כי נתקלו באשכול במילה אותה חיפשו, והם לא בודקים שהמידע רלוונטי בכלל.
כמו כן, יש ניקים שכל המטרה שלהם זה לפרסם את עצמם, כמובן שלא באישור ההנהלה, והם מקפיצים בלי שום צורך כל מיני אשכולות.

גם אני די חדש בפרוג, אך עדיין מאד מבין ומאד מזדהה עם מה שכתבה א-ירושלמית, תנסו להבין את אלו שנמצאים כאן כבר עשר שנים, זו הייתה פינה קטנה של קבוצת פטריוטים במגזר, זה גדל מעט, תפס, אך עדיין שמר על פורפורציות, הייתה להם הרבה יותר היכרות אישית, זה יצר איזשהו חיבור (כפי שאפשר 'לחפור' בשנה הראשונה של פרוג), ניחוח אחר לגמרי נשב מהשיח שם לעומת מה שיש כאן היום.

ניתן להבין שבאיזשהו מקום נלקח מהם משהו, (גם די ייתכן שמבחינת הגיל ושלא לדבר על וותק מקצועי הפערים גדלים), בפרוג הישן ניתן לראות ניקים שהיום לא פעילים, וכיום הם מהגדולים בתחום ממש, עכשיו מגיעים ה'צעירים' ועושים בביתם כשלהם...

ברור שהפורום הוא לא מקום פרטי, היא במה לרב שיח ציבורי, ובמקרה של פרוג, שיח מקצועי, אך בסופו של דבר, תנו את הכבוד לוותיקים.

רק אצלי לחיצה על פעילות אחרונה מביאה רק את ההודעה האחרונה להיום?

מאוד אוהבת את החדשנות של הפורום. נכון שהתרגלנו לישן, אבל תסכימו שהוא היה מאוד מיושן.
דווקא אני בעד שה'צלצולים' מוחבאים ולא תופסים מקום.
'היממה האחרונה' - לא מסתדר לי בכל הדרכים שהעלו פה.
אני לא יודעת אם כתבו. אבל אני לא רואה באיזה עמוד בשרשור אני אוחזת. אין הבלטה.
לא כל התמונות בתצוגה.
ויש עוד למה להתרגל..
בהצלחה בשדרוג ותודה!

בסוף בסוף השאלה היא אחת. האם חיים דיקמן ומנהלי פרוג, מעיינים בכל תגובותינו, או שהכל הולך לריק...
בהחלט לא היתה מזיקה תגובה אחת שלהם על הערתי זו...

נכתב ע"י fix;n4873035:
בסוף בסוף השאלה היא אחת. האם חיים דיקמן ומנהלי פרוג, מעיינים בכל תגובותינו, או שהכל הולך לריק...
בהחלט לא היתה מזיקה תגובה אחת שלהם על הערתי זו...

דמיינו תלמיד/ה חדש/ה שמגיע למכללת פרוג, יש ברז מקולקל, וחסר סוכר בחדר קפה, הוא מודיע שיש לו תלונה, והוא מבקש שכעת "המנהל" צריך להגיב לתלונה שלו...

הזוי קצת, לא.

אולי ניכנס מעט לפורפורציות, יש כאן מעל 30,000 משתמשים!!! לא פחות, ויש לאתר מנהל שלא חסרים לו דברים על הראש והוא גם ממש לא משועמם בחיים (בלשון המעטה ב"ה), וכעת כל ניק שיש לו תלונה מעוניין שהמנהל יענה לו...

אז אולי נמתין קצת להכיר את המקום, את המשתתפים בו, את ה'הלוך יילך' שלו, וגם את מי שאחראיים עליו, ובסוף נחכה לתגובה מהבעלים של האתר...

נ.ב. זה לא סותר את זה שבהיכרות מועטה עם חיים דיקמן ניתן לדעת כמה הוא קשוב לכל ושכל מטרתו להועיל ולעזור, והוא גם הגיב פעם אחת בעמוד הכניסה לאתר, ומי שבאמת מכיר את מקומו זה מספק אותו.

אם אפשר להחליף את הפונט לאריאל, הכי פשוט=הכי קריא, כך יוכלו לקרוא בלי לשפשף את העיניים מרוב מאמץ, אני חושב שכולם יסכימו איתי על זה

את הקלאס של העמוד הנוכחי בניווט צריך לשנות את הצבע של הכפתור.
שם הקלאס הוא:
js-pagenav-current-button

נכתב ע"י שלוימלה B;n4872475:
מה יהיה עם ההודעות הפרטיות?
מישהו הצליח לשלוח?

מה מתקדם עם זה???
לא מצליחה לשלוח. הוא רושם שיש יותר מידי תווים..

גם חבל שנעלם הפירוט של מי ש'שלח תודה', ובכלל, יש כמה אשכולות שבהם התודה היא אפשרית רק בהודעה הפותחת, כאן בפורום הנוכחי אפשר לשלוח תודה לכל ההודעות שכתובות..

צר לי,
ראשי הדל לא מצליח לקלוט,

מישהו פה אולי שילם שקל עבור הוצאה אחת(!) מעלויות האתר?
יש כאן חברה שנובחים כאילו מישהו גנב להם את הבית הפרטי, שהם שילמו עליו ממיטב כספם הפרטי
הזייה...:rolleyes:

גם לי אישית יש כ"מ הערות, נו ואז, מישהו חייב לי משהו??

לבינתיים אני מחכה בצד, לא חושב שמישהו פה יאכזב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה