אשכול הארות מועילות על חידוש העיצוב באתר 'פרוג'

אגב, לגבי הפונט
כמדומני שבהתחלה היה חלק מהטקסטים עם פונט אלמוני של אלף אלף
לטעמי הוא יכול להוות תחליף טוב ועדכני לאריאל.

העיצוב הנוכחי הרבה יותר נוח.
תודה להנהלת הפורום!
עכשיו רואים גם באיזה עמוד אוחזים.

נכתב ע"י שלוימלה B;n4873422:
היי
גם לכם התצוגה השתנתה?

כן! הרבה יותר טוב! וגם הירוק זרחן שהרס את העיניים - כבר לא מופיע. וגם העיצוב באופן הכללי השתפר פלאים! יש למה לצפות...

מדהים מאד יפה ונח אתמול זה היה נראה אחרת
כל הכבוד לכם עלו והצליחו

בהזדמנות זו של שדרוג הפורום, הייתי ממליץ להסיר את פורום 'סל המיחזור'.
חוץ מלעשות בושות לניקים שאשכולותיהם הועברו לשם, אין בו כל שימוש.

מה קרה לתצוגת האשכולות?

יש באג שלא נותן להוריד קבצים.
שמתם לב?

נכתב ע"י ayys;n4871542:
בשורת העמודים למטה, א"א לדעת באיזה עמוד נמצאים.
(בישן זה היה עם מסגרת מסביב למספר או בצבע בהיר)

בוצע :D
אין מילים !!!

פשוט תענוג לראות את רמת ההשקעה של המנהלים, לקרוא את כל ההודעות (וכן... גם את הקיטורים).
ולהתייחס ולשפר ולשדרג...

תודה ענקית.

מדהים. כל הכבוד, ושאפו על ההשקעה והמאמץ להביא לתוצאות כ"כ נהדרות. מצפים לעוד....

את הקלאס של
post__body
לשנות לצבע אחר, לא לבן.

אני נהנית בשדרוג בגלל הירידה בכמות ההודעות, הפורום היה עמוס ומפוצץ עם הרבה משועממים שהעלו את כל השטויות שבעולם
עכשיו הרבה יותר שקט!
אני מחכה שיסדרו כמה ענינים:
1. הודעות מהיממה האחרונה! מעייף מאוד להכנס לכל פורום בנפרד, פעם היה נכתב למטה כמה הודעות יש ב-24 שעות האחרונות
2. האפשרות לשלוח הודעות פרטיות
3. אני לא מקבלת עדכונים במייל כשהגיבו אחרי

איך עורכים חפוש בפורום המחודש?
כל מילה שאני כותבת לא מביאה לתוצאות

השדרוג הכרחי, ונפלא!
חיכינו חיכינו סוף סוף הנה בא....

מלכתחילה הפורום היה (ועדיין) מיועד ברובו לעוסקים במקצועות העיצוב,
רוצים "לחזור אחורה"???? איך מישהו יכול לעסוק בתחום העיצוב בלי לשאוף להתעדכנות? תמהני.

----
כמה הארות:
א. רעיון ה"ליייק" מובא מאתרים שאנם תואמם לרוח החרדית, לע"נ טוב יהיה לחזור לרעיון הצלצולים, רק בכדי לשמור על הרוח והצביון.
ב. כתבו לעיל שהגיע הזמן לא להתרשם מהודעה לפי כמות המצלצלים,
לע"נ הצלצולים מועילם בעיקר טכנית הם מאפשרים "להסכים עם הנאמר" מבלי לטרוח לכתוב שוב את אותו דבר, ולכן כן חשוב שהמשתמשים יראו בצורה ברורה שהודעה צולצלה. (אהבתי את האפשרות לבייטול הליק גם היא חשובה מאד!)
ג. האיקון של הדמות. (צריך לחרד אותה מעט)
ד. הסמל שלי :( (כנראה זה ענין של זמן? לחלק יש ולחלק לא...)
ה. מצטרפת לשאלה בדבר ה"בטרייה" הכתומה.... נשמח להסבר.
(אם זה אכן כמו שקראתי באשכול הסמוך, פונקציה של שקלול נתוני השתתפות תודות וכדו'.... אז לכן הבטריה שלי ריקה? ;) בעיקר נחמד לראות שאני מדורגת כ"משתמש חדש.... :))
ו. הרבה מה"חיות" של הפורום נשענת על העובדה שלכל מגיב יש "אופי" כך שלפעמים כשרואים ש x הגיב / העלה נושא זה מושך להכנס לראות מה הוא כתב ולהגיב וכן הלאה, זה כמו תגובת שרשרת, לכן לענ"ד חשוב מאד ששם הניק שהעלה את הנושא ושם הניק שהגיב אחרון יהיו הרבה יותר בולטים.
(ולגבי טענה כמו "מה זה משנה מי כתב? העיקר מה התוכן", זה נכון. אלא שלא תמיד יש פנאי להכנס לכל האשכולות ולקרא את התגובות וזה משמש כעין "זרז" ומקפצה לנושאים מסוימים וגורם להאצת הפעילות ורוח חיים, התעלמות מהעובדה הזו עלולה לגרום, כך לענ"ד לדעיכת הפעילות בפורום.)

מחכה להמשך השידרוג.....
עלו והצליחו והמשיכו לעשות טוב!

האותיות בצבע אפור בהיר בקושי קריאות, לדעתי, צריך קצת יותר אפור.

נכתב ע"י חנון;n4874068:
1. הודעות מהיממה האחרונה! מעייף מאוד להכנס לכל פורום בנפרד, פעם היה נכתב למטה כמה הודעות יש ב-24 שעות האחרונות
נמצא בסינון למעלה משמאל

אשמח אם תהיה אפשרות לטפל בממשק של העלאת קבצים:
1. שיופיע בעברית
2. שהקבצים יופיעו בגודל סביר, לא קטן מדי ולא גדול מדי.

תודה רבה!

מה עם ההתרעות במייל?
לפעמים הוא שולח ולפעמים לא.
יש לזה כלל או שפשוט עדיין לא סודר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה