דרוש מידע אשכול הבורות בכבישי בני ברק

• הוסף לסימניות
ברחוב בירנבוים כהנמן עשו באמת עבודה יפה החליפו את על הכביש.
ובשיטה הידועה רק לעיריית ב"ב את כל הפסי האטה השאירו כמו שהם שבורים עם אבנים בולטות (הם עשוים מאבני מדרכה) כך שעדיין יתפרק לך הרכב.
בדיוק מה שרציתי להגיד, לקחת לי את המילים
נוסעת שם כל יום ,לפני זה היה כביש נוראיייייייי
מה הקטע שלהם לא לסיים את העבודה ??
אם התחלתם תסיימו!!

• הוסף לסימניות
האמת שהלך לי המשולשים ברכב פעמים בשנה האחרונה (חלק בחיבור לגלגל) ויחסית יש לי רכב די חדיש
המוסכניק אמר לי כל בני ברק פנצרים ומשולשים
הנזק הוא עצום חוץ מחוויה יומיומית מטלטלת (תרתי משמע)

• הוסף לסימניות
מה עם המדרכות הנהדרות?
לא מגיע להן יחס?
זה אשכול שנפתע ע"י בעל רכב אז הוא מדבר על הכבישים,
צריך שהולכי רגל ידברו על המדרכות
ואמהות ידברו על ללכת במדרכות עם עגלת תינוק...

• הוסף לסימניות
האמת שהלך לי המשולשים ברכב פעמים בשנה האחרונה (חלק בחיבור לגלגל) ויחסית יש לי רכב די חדיש
המוסכניק אמר לי כל בני ברק פנצרים ומשולשים
הנזק הוא עצום חוץ מחוויה יומיומית מטלטלת (תרתי משמע)
שמעתי שאם אתה נופל לתוך בור בכביש ואתה מצלם ומביא מהמוסך שהתקלה באמת נוצרה בעקבות הבורות וניגש עם זה לעירייה אם משלמים ואם לא אפשר לתבוע

• הוסף לסימניות
בני ברק כמו עוד הרבה ערים במישור החוף בנויה על חול. וכמעט כל דבר שתשים על חול הוא יזוז תוך כמה חודשים\שנים, במיוחד שיש עליו את העומס של הרכבים בבני ברק.
בערי חוף אחרים (מת"א דרומה, צפונה מזה יש גם סלע) מסתבר שמשקיעים יותר, אבל בהשקעה רגילה זה המצב.
(ברחוב רש"י כבשו כביש חדש ויפה, אבל משום מה השאירו את הבורות ניקוז נמוכים מהכביש, מה שמורגש היטב בחלל הרכב)
ברחוב רש"י לפני שעשו את הניקוז שיש שם כיום המצב היה מזעזע, גם היום כל חורף יש שם נהר, אבל פעם היה שם ים. מדובר על ניקוז מאוד מורכב ויתכן שלכן השאירו אותו יותר נמוך כדי שיהיה אפשר לנקז את כל בני ברק לרחוב הזה.
אבל לא הבנתי מה אכפת לכם מתי נוסעים בבני ברק יותר מ10 קמ"ש?

• הוסף לסימניות
@פ.נ את לא אישה במקרה?? (למיטב זכרוני שאושר ע"י הודעות קודמות שלך...)
אז איך את נוסעת בכבישי בני ברק בקורקינט חשמלי??
מחלה חדשה שעוד כמה שנים וודאי תחשב כלגטימית ביותר
שמעתי שאם אתה נופל לתוך בור בכביש ואתה מצלם ומביא מהמוסך שהתקלה באמת נוצרה בעקבות הבורות וניגש עם זה לעירייה אם משלמים ואם לא אפשר לתבוע
תודה ! אני יבדוק את זה

• הוסף לסימניות
הבורות בכביש קוראים בהרבה בגלל קצב בנייה ותוספות בניה מטורף שיש בבני ברק.

אנחנו לא שמים לב אבל ביום יום עוברים עשרות כלים כבדים בבני ברק בלי הגזמה!
[מובילי מכולות בנייה, מנופים לפריקת מטען, ומנופים להעברות דירה, משאיות בטון, בובקט, טרקטורים, וכו',,,]

תבדקו ברוב הרחובות בהם יש הרבה בורות ופציעות בכביש, זה בד"כ אחרי בנייה באזור,,,

הרכבים הכבדים [וודאי מנופי הרמה ותנופה] יוצרים לחץ כבד על הכביש ומשם המקור לבורות בכביש....

• הוסף לסימניות
ברחוב חפץ חיים קרוב לטיפת חלב קיים בור כבר תקופה ארוכה, היום זה היה נראה שמטפלים בבורות ברחוב סעדיה גאון.
גם ברחוב נחמיה חידשו את הכביש והיכן שיש בורות ביוב זה נמוך מהאספלט ונחשב לסוג של בור.
בנוסף מאז שיצרו גל ירוק להולכי הרגל בצומת הרחובות עזרא בן יעקב נחמיה נהיה עומס של רכבים בכל כיווני התנועה באיזור כמעט בכל שעות היום, אם יש כאן מישהו מהגורמים הרלוונטיים כדי שיתן את הדעת לנושא.

• הוסף לסימניות
בירושלים ראש העיר דואג כל הזמן לנגישות בדרכים, כך שהכבישים כל הזמן עוברים שיפוץ וזה עוד בלי לקחת בחשבון את התשתיות שעושים עכשיו לרכבת הקלה. ומיש לא מבין- בואו לירושלים ותראו את אתר הבניה... כל ירושלים הפכה ליהיות אתר בניה אחד גדול. אלא מה- לפחות הוא מגודר ויש לו גם נתיב חלק לידו וכשצועדים קוממיות עם עקבים לחתונות לא צריך לצעוד בקצב של חצי מטר לשעה בגלל סכנת נפילה בבורות פתוחים!!!
בב"ב לראות תהליך של שיפוץ כבישים ומדרכות הוא נדיר, ולראיה שמיד העלו פה כביש שחודש... לעומת ירושלים לדוגמא שיש אינסוף רחובות.
הגיע הזמן שראש העיר החרדי הנחמד שלנו יתגייס למען אחיו ויסיר את הסכנה שבדבר!!! הנקודה היא שראשי העיר ב"ב יודעים שממילא בוחרים בהם לפי דעת הרבנים ולא לפי מעשיהם.
בואו נפעל להסרת המכשול! "ולפני עיוור לא תתן מכשול"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה