כללי אשכול הברכות למרצה המסור מר איתי לוסטגרטן - על הופעת ספרו החדש על אדובי אילוסטרייטר

• הוסף לסימניות
נא להעלות לכאן ברכות ואיחלים!!!!

• הוסף לסימניות
אומנם אני לא מכירה, רק ראיתי עבודות (מדהימות!) ובכל זאת.. רוב ברכות והרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
איתי היה המורה במחזור שלי,
עד היום אני נעזר בו והכל בכיף!
ברכות איתי!

• הוסף לסימניות
איתי הוא המורה שלי עכשיו, פשוט מורה מיוחד מקצועי יצירתי ועוד רבות!!!
ברכות להוצאת הספר החדש!!! המון הצלחה תמיד!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל הברכות, מחמיא לי מאוד :)

• הוסף לסימניות
ברכות על הספר החדש!!!!!
בהחלט מרצה בחסד,!!!
למדתי אצלו פוטושופ (לא בפרוג)

• הוסף לסימניות
גם אני הק' מצרף לכל הנ"ל ומאחל למרצינו היקר הרבה הצלחה ובשעה טובה.
(ראיתי עכשיו את תמונות המש שהעלה גולש אחר והם מדהימות!).

• הוסף לסימניות
רצה הקל הטוב ורכשתי את הספר, במבט ראשון ניכר שמחבר הספר, הולך על שלמות מבלי לעגל פינות, הספר מודפס על נייר כרומו עבה ומשובח, הדפסה צבעונית מעוצבת, ומושכת לב. קראתי את הספר.. מורגש בעליל שמדובר באיש עם ניסיון של שנים רבות בהוראה. לא עוד דפים אפורים עליהם מודפסים תפריטים משעממים, ישר לעבודה... גם אם אתה מעצב מתחיל, שבחרתה לעבודה עם משפחת אדובי, תרגיש כבר בפרק הראשון חדוות יצירה. גם אם אתה עם עבר של שנים עבודה בתוכנה, וכל רזי התוכנה ומכמוניה נהירים וצהירים לך, עדיין תמצא בהם טכניקות שלא ידעת, קיצורי דרך שיחסכו לך זמן עבודה, ובעיקר עבודה עם התוכנה בצורה נכונה ומסודרת. ומה שיש לי לומר למחבר. תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה