חגים אשכול הגיוונים לתוספות

• פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פשטידת ברוקולי מהממת. הסטייפל שלנו בחגים. אמנם לא מתכון של 10 דקות, אבל עדיין קל ושווווווה!
פשטידה יפהפיה בצבעיה בטעם מתקתק מעודן.

לבשל חב' אטריות רחבות. (או פסטה פרפרים) לבשל חב' ברוקולי קפוא. להניח את שניהם בצד.
לאדות 2 בצל ב4\1 כוס שמן
להוציא כף אחת של בצל מאודה לברוקולי.
לבצל המאודה, מוסיפים:
2\1 כוס סוכר חום
2\1 כוס קמח
1 כף מלח
4\1 כפית פלפל לבן
לערבב את תערובת הבצל עם האטריות המבושלות.
לרסק את הברוקולי ולהוסיף לברוקולי:
2\1 1 כפות קמח
2\1 כוס צים חמים
2\1 כף מרגרינה
2\1 כוס מיונז
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
למרוח את תערובת הברוקולי על האטריות
בתבנית בינונית (נדמה לי 20*30)
לאפות מכוסה שעה ו20 דק' גלוי.
יאמי!!
נשמע טוב
יש לך אולי תמונה?

• הוסף לסימניות
לצערי לא . . . אני עושה אותה בד"כ בחגים ולמי יש זמן לצלם אז? . . .

• הוסף לסימניות
פשטידת ברוקולי מהממת. הסטייפל שלנו בחגים. אמנם לא מתכון של 10 דקות, אבל עדיין קל ושווווווה!
פשטידה יפהפיה בצבעיה בטעם מתקתק מעודן.

לבשל חב' אטריות רחבות. (או פסטה פרפרים) לבשל חב' ברוקולי קפוא. להניח את שניהם בצד.
לאדות 2 בצל ב4\1 כוס שמן
להוציא כף אחת של בצל מאודה לברוקולי.
לבצל המאודה, מוסיפים:
2\1 כוס סוכר חום
2\1 כוס קמח
1 כף מלח
4\1 כפית פלפל לבן
לערבב את תערובת הבצל עם האטריות המבושלות.
לרסק את הברוקולי ולהוסיף לברוקולי:
2\1 1 כפות קמח
2\1 כוס צים חמים
2\1 כף מרגרינה
2\1 כוס מיונז
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
למרוח את תערובת הברוקולי על האטריות
בתבנית בינונית (נדמה לי 20*30)
לאפות מכוסה שעה ו20 דק' גלוי.
יאמי!!
אני כרגע מכינה.האם אין ביצים בתערובת האטריות? זה נראה לי קצת יבש.

• הוסף לסימניות
אפשר להכין אנטיפסטי בערב החג ולחמם?
אשמח לתגובה אם מישהו ניסה האם זה יוצא טוב או שהירקות כבר מסכנים אחרי מקרר וחימום?

• הוסף לסימניות
פטריות חיות ממולאות
מוצאים את הרגל של הפרטיה, חותכים לחתיכות קטנות מוסיפים: שום, שמן זית, פרורי לחם קצת, מלח, פלפל
מערבבים וממלאים את הפטריות בתערובת הזו
מסדרים בתבנית, ניתן להכנה על הפלטה בחג
כמו כן אפשר למלא את הפטריות בבשר טחון, יכול להיות תוספת או מנה ראשונה
בתאבון!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה