לייטרום ופוטושופ ***אשכול ההשראות הגדול לעיבוד תמונות***

• הוסף לסימניות
עוד אחת גם כן לא אני צילמתי אלא רק עיבדתי
לפני אחרי מוקטן.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
העלתי כבר פעם מעלה שוב עם הסבר קצרצר.
קרפתי ת'תמונה וסובבתי- תראו מה זווית יכולה לעשות!!
שיחקתי עם התאורה והאפקטים
ממליצה מאד לנסות אפקטים- פשוט לעשות ניסוי ותהייה מה מוסיף לתמונה.
IMG_8631(.jpg
IMG_8631.jpg

• הוסף לסימניות
הטיפ שלי זה
לפני עיבוד ועריכה
לחשוב ולדמיין מה אני רוצה לקבל מהתמונה?
איזו אווירה?
האם טבעי ורגוע?? האם קייצי וזורח עם שמש?? האם חורפי?? האם קסום??
וכו וכו
רק אז אפשר לגשת ולהתחיל לנסות בהתאם לזה לערוך
טיפים נוספים בהמשך

• הוסף לסימניות
לפני ואחרי ניו בורן, העליתי פעם..
לפני אחרי.gif

• הוסף לסימניות
לפני ואחרי ניו בורן, העליתי פעם..
צפה בקובץ המצורף 746931

וואי איך את עושה את זה בצורה של מצגת כזאת
והתמונה ממש יפה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני ישמח
לפני:
IMG_2366~1.jpg

אחרי:
IMG_2366 א~1.jpg

מחקתי דברים מיותרים כמו בית המזגן, עמוד שביצבץ...
אחרי שהוספתי את השמיים המושתלים, שיחקתי עם הצבעים לגוון אדום- סגול.
שכפלתי שכבה, לקחתי מברשת עם ארבעים אחוזי שקיפות. דגמתי מצבע מסוים (משהו בין סגול לצהוב) וצבעתי את כל הרקע מידי כמה סנטימטרים שיניתי צבע, דרוש פה מאוד דיוק ולהוציא את הילדה מהצבע, היא אמורה להשאר טבעית. לקחתי גוון שנוטה לצהוב והוספתי על השביל בצד שמאל למטה, ככה כאילו קרני השמש פגעו בו.
חידדתי עם הפילטרים.
היה מובן? מקווה... המון הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה