כללי # אשכול ההשראות של הטרנדים החדשים בעיצוב #

• הוסף לסימניות
כמו שידוע לכל מעצבת,
עולם העיצוב הוא עולם שחלים בו שנויים ותמורות כל הזמן
חדשים לבקרים צצים להם טרנדים יפים יותר או פחות
ואף אחת מאיתנו לא רוצה להשאר מאחור
לשם כך פתחתי את האשכול הזה
בו נשתף ביננו מידע והשראות
של כל מה שחדש בעולם העיצוב הגרפי
בדיגיטל ובפרינט

מקווה שהוא יהיה פעיל ויעיל
ונוכל לתרום לו ולהתרם ממנו :)

• הוסף לסימניות
אז אני אתחיל,
זהו טרנד שחדר קודם כל אל עולם הסטיילינג בצילום ובעיצוב פנים ועכשיו הוא שוטף גם את עולם העיצוב הגרפי, כבר כמה חודשים טובים.
memphis
ממפיס הינו סגנון עיצוב עדכני שמאופיין בצורות גיאומטריות, צבעים עזים, שחור לבן, אי סימטריה והדפסים רבים ומגיע יחד עם גל הרטרו שחדר אלינו ביתר עוז, הישר שמנות ה-80.
מצרפת כאן דוגמא לממפיס הכי קלאסי שיש בו כמעט את כל הנתונים שציינתי לעיל
אשמח שתשתפו אותי בעוד השראות וחומר על ה- memphis
memphis.jpg

• הוסף לסימניות
...
memphis5.jpg
memphis4.jpg
memphis3.jpg
memphis2.jpg
memphis1.jpg

• הוסף לסימניות
@וו
מקסים.
תודה!
הייתי שמחה שלכל השראה שאתם/ן מעלים/ות תצרפו כמה מילים
או אישיות - התחברתי , אהבתי וכו' או מקצועיות או מאיפה נלקח החומר וכדו'

• הוסף לסימניות
.
@וו
מקסים.
תודה!
הייתי שמחה שלכל השראה שאתם/ן מעלים/ות תצרפו כמה מילים
או אישיות - התחברתי , אהבתי וכו' או מקצועיות או מאיפה נלקח החומר וכדו'
אה, אין בעיה..
אז אני התחברתי לרעיון של הבריכה מאוד. איך לקחו את זה לכיוון מקורי כ"כ.
את המיתוג העליז של המיצים מאוד אהבתי. הכניסו רעננות, חיות ועליזות עם כל זה שהצורות הגאומטריות הללו די משעממות...
לחוברות/כריכות פחות התחברתי. די שיעמם אותי... אבל כן נתן השראה לכיוון של הטרנד.
ה3D מאוד יפה בעיני.
והלוגו, (והמיתוג) אמנם לוגו סיני אבל טרנדי מאוד... רק מה יהיה כאשר יעברו לטרנד הבא והוא ישאר עם הלוגו הזה? :\
אה והמודעות סדרתיות שם לא קשורות בכלל למיתוג ולרעיון.. לדעתי.

אגב, הכל נלקח מפינטרס...

• הוסף לסימניות
טרנדים.gif-ה.gif

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה