אשכול החידות, לחידוד גולשי הפורום---

3: האנגלית שהגיעה למקום הראשון בגורל, צריכים לכתוב זאת בספר
C פור = סיפור

6: לא שומעים ממנו דברי טעם וצריך ללחוץ עליו אם רוצים כסף מזומן
מקש-קש

7:כך דרשתי ממעסיקי תוספת שכר עתידית זה הטריק שלי

תעלו-לי
מעולה רק להסביר האנגלית זו האות c' שהגיעה למקום הראשון היינו "שיא", בגורל היינו "פור", צריכים לכתוב זאת בספר =סיפור

3.תוואי טריטוריה קדום
דרך ארץ קדמה לתורה
(לא נראה לי התשובה אליה כיוונו אבל יכול להתאים, להבדיל בין קודש לחול)

להלן שאילות קצרות יתכן גם עם שגיאה קלה
1: שני כלי כתיבה מזמרים יחדיו
2: ריקוד מעורב בלילה
3: האנגלית שהגיעה למקום הראשון בגורל, צריכים לכתוב זאת בספר
4: סמוך שעבירה בידו
5: לברכה היפך הקללה
6: לא שומעים ממנו דברי טעם וצריך ללחוץ עליו אם רוצים כסף מזומן
7:כך דרשתי ממעסיקי תוספת שכר עתידית זה הטריק שלי
בהצלחה (אין קשר בין חידה לחידה)
פתרו הכל חוץ מ4 -5

5: לברכה היפך הקללה
גשמי ברכה
פרוט:
לברכה - טל ומטר - גשמים
היפך הקללה - ברכה

כנראה שגד בכיוון של מזל לא משחק פה
אולי משהו שקשור לגדילה?
משרה של גדלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה