- הוסף לסימניות
- #1,221
יש בזה משהו, אבל צריך את המילה המסוימת.ההגדרות האלו מתאימות להר המוריה, מקום עקידת יצחק
יש בזה משהו, אבל צריך את המילה המסוימת.ההגדרות האלו מתאימות להר המוריה, מקום עקידת יצחק
שגויה ממש יש לצייןמסקנה שגויה!!
החידות שלך מאד מוצלחות.
יש לי כיוון למור או ללבנהיש בזה משהו, אבל צריך את המילה המסוימת.
יש לי כיוון למור או ללבנה
שניהם לא...לבנון
ברור שלוז.לא
נסיון נוסף:
לוז?
אם כל כך ברור, אפרט מה שאני יודעתברור שלוז.
כל הכבוד!!
מה שפרטת אלו גם הרמזים שברורים לי...אם כל כך ברור, אפרט מה שאני יודעת![]()
"יסתבל החגב" - זה צלמו של נבוכדנצרמנופף גם חגב לא הניחו בה רגלם
כנראה הכוונה לסנחריב שלא בלבלה ולנבוכדנאצר שלא כבשה, נא להשלים
ייתכן שהכוונה לפרוש שהר המוריה הגיע לבית קל בזמן חלום יעקב, ולכן זה שער השמים, ובית בית תפילה ייקרא לכל העמים?@פרוגיוזרית
@סופי12
@מינימאוס
מדהימות!
זה מה שעוד לא פתרתן:
הגיע מקום העולות
תבואות השמש הציבו בה דגלם
והר יקראו עמים
והיא הכוונה למילה לוזחידה מאד יפה
רק כדאי לבדוק מתי לקרוא בשם זכר ומתי בשם נקבה
והיא גם עצו של תמים
אם הכוונה למקל לוז אז למה כתוב היא?
זה מבלבל
ויש עוד כמה משפטים שכתובים בלשון נקבה כשהכוונה זכר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים