- הוסף לסימניות
- #1,541
אויש, אני לא מגיעה לעשות את זההרבנית צודקת.
והפרוט?
אולי מישהי עוזרת לי?
אויש, אני לא מגיעה לעשות את זההרבנית צודקת.
והפרוט?
אויש, אני לא מגיעה לעשות את זה
אולי מישהי עוזרת לי?![]()
חידה:
מה זה עושה פה?
התנאי להצטרפות: השתתפות פעילה בחידות![]()
ממש זה מה שחשבתיאז אני בורחת![]()
בית?
קדימה!!!!!!!!יש! פתרתי!
הוא נמצא שם.בית?
זה לא השמשחשבתי על האות ב'
אבל אולי זה שמש?
מופיעה שם.חשבתי על האות ב'
את מוזמנת להעלות את כל הפתרונותיש! פתרתי!
אב אותיות ראשונות: א' ב'הוא מופיע בהתחלה
חודש אב.וגם לקראת הסוף
אב בית. אב בכנסייה(והוא בבית ובכנסייה
והוא עסוק בעשייה
נמצא בכל מקום אבינו הרחמןהוא בארץ והוא בשמיים
אֵב - ניצן של פרחהוא נמצא בפריחת הניצן
אביב- אב לי''ב חודשיםוהוא נמצא בחודש ניסן
אב טיפוס, אב העורקיםהוא בהחלט טיפוס
וליד הלב תמצאוהו לאחר חיפוש
אבא. בא.אם תוסיפו לו אחד הוא ממש הוא
ואם תהפכו אותו בסוף הוא מגיע
אב מזון.באוכל הוא מככב
יפה!און
הרמז האחרון ממש לא רמז...
ואיך זה קשור לפורום החדש? אולי תחושת שליטה למי שנכנסה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים