מידע שימושי אשכול החלפת/ רכישת כרטיסים לפעילויות עיריית בני ברק

לפי פרסומי העיריה - היום יום שני זה היום האחרון להוצאת הכרטיסים ממחלקת התרבות בין 10 וחצי ל1 בצהרים.
וגם הם מוכרים במזומן כרטיסים שנשארו לבילונה בוקר בשבוע האחרון.

למכירה 3 כרטיסים למחר- יום שלישי לבילונה אחה"צ
052-7625917

למכירה 8 כרטיסים לבילונה יום שני כ"ה אב אחה"צ.

יש מישהי שהולכת לעירייה ,
נשאר לי שם כרטיסים למופע מסוים.
ואין לי מי שיקח לי....
זה לא מותאם לנשים העובדות....

או לחילופין למכירה
2 כרטיסים של "רכבת של ידיים " ליום רביעי.
הכרטיסים מחכים בעיריה.

נערך לאחרונה ב:
למכירה
בילונה
4 כרטיסים ליום רביעי השבוע אחה"צ
מעדיפה כולם יחד - 80 שח

למכירה 2 כרטיסים לרכבת של ידיים, מופע ערב (רביעי הקרוב בשעה 9)

מחפשת לקנות 3 כרטיסים לאטרקציה/מופע שמתאים לבנים בגילאי 3 ו - 8.

מופע/סדנא כלשהי לנשים

למכירה 4 כרטיסים לבילונה ליום שלישי י"ט אב אחה"צ.
03-5798517/ 053-3157985

מעוניין לקנות 6 כרטיסים לבילונה מחר בבוקר (שלישי י"ט אב) 052-7139329

אשמח לשמוע ממי שהיה בימים האחרונים, האם באמת לא בודקים את הכרטיסים ותאריכיהם?
אני זקוקה לכרטיס נוסף למבוגר שמלווה את הילדים הקטנים, ואם לא בודקים - אוכל לקחת כל כרטיס שנשאר ללא שימוש אצל מישהו ללא קשר לתאריך. אשמח אם תוכלו לידע אותי בהקדם.

אשמח לשמוע ממי שהיה בימים האחרונים, האם באמת לא בודקים את הכרטיסים ותאריכיהם?
אני זקוקה לכרטיס נוסף למבוגר שמלווה את הילדים הקטנים, ואם לא בודקים - אוכל לקחת כל כרטיס שנשאר ללא שימוש אצל מישהו ללא קשר לתאריך. אשמח אם תוכלו לידע אותי בהקדם.
בודקים כרטיסים, אבל לא בודקים תאריכים, זה מה שהיה אצלי.

מי אמר שלא בודקים תאריכים ?
כל תאריך מסומן בצבע שונה
יש משהו שנכנס עם כרטיס שלא תואם לתאריך ?

יש בעיה עם כניסה בכרטיס שלא בתאריך- כי סופרים את האנשים בכניסה ויכול להיות מצב שיכנסו אנשים עם תאריך שונה, ומי שקנה כרטיס ליום הזה לא יוכל להכנס.

דחוף! דרושים 6 כרטיסים לבילונה, לא משנה תאריך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה