מידע שימושי אשכול החלפת/ רכישת כרטיסים לפעילויות עיריית בני ברק

מעונינים בכרטיסים לבילונה יום ראשון בוקר. בין 5 ל10 כרטיסים. תזכו למצוות 0527159869

הייתי היום בעירייה מוכרים שם עדיין כרטיסים
אני גם קניתי לראשון בוקר, תנסו שם
פתוח בין עשר לשתיים

למכירה 3 כרטיסים למופע נשארנו אחרונים ביום שלישי הקרוב.
נא לפנות בפרטי.

מעוניינת 3 כרטיסים לבילונה יום שישי הזה. תודה.
באישי

יש לי 3 כרטיסים להחמישיה 2-צהרים
מעוניינת להחליף להחמישיה 1- שעות בוקר.

אם לא יילך לי אז אולי פשוט אמכור..

יש למשהו כרטיס אחד לאירוע "ברחה לנו כבשה"
היום בשעה 12??

מעוניינת להחליף 2 כרטיסים של המסע אל החלל לבנים של היום ולקבל לשבוע הבא
0548486502

למכירה שני כרטיסים "להציל את זליג 2"
מחר בשישי 12:30

יש למישהי/ו/ה/א/ט/י/ח
אשמח אם תערכי את ההודעה.
מדובר במידע שגוי שאין לי מושג מהיכן נשאב.
למכירה או לתרומה
2 כרטיסים לבילונה
יום שישי האמצעי לבנים בלבד.
התבלבלתי זה @שינדי- זה אני. (עד עכשיו היתה רק זה אני)

יש למשהי כרטיסים בודדים לבילונה?

ומוכרת את החמישיה 2- 3 כרטיסים יום רביעי האחרון

אז יש או למישהו למחררררררררררררררררררררר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה