מידע שימושי אשכול החלפת/ רכישת כרטיסים לפעילויות עיריית בני ברק

יש למישהו מידע מבוסס או איש קשר שניתן לבדוק אם יש אפשרות להגיע ביום אחר מההזמנה?
דחוף!!!
@סייבר
@אלעזרי

אין לי מושג. אני סך הכל הייתי שם כמה פעמים.
אבל איך שנראה לי. בזמני הלחץ. שכולם באו. לא בדקו.
אחר כך. כל אחד והמזל שלו. וגם לאלו שלא היה אותו תאריך והשומר גילה אותם. אם טיפה לחץ נכנסו.
(כמובן לא לוקח אחריות)

מחפשת שני כרטיסים לבילונה למחר יום שני בבוקר נא לפנות לנייד 0527155300

מחפשת שני כרטיסים לבילונה למחר יום שני בבוקר נא לפנות לנייד 0527155300

אם לא תסדתרו. מוכרים בעירייה כרטיסים לבילונה בוקר. כל יום מהשעה 10 וחצי עד 1 וחצי.
אין צורך בתעודת זהות (לתשומת לב תושבים מחוץ לעיר שמגיעים לעיר). פשוט לשלם במזומן ולקחת.

מחפשת כרטיסים ל'מופע חיה' שיתקיים ביום רביעי הקרוב.
יש למשהוא למכור?

למכירה/להחלפה ביום אחר:
4 כרטיסים לבילונה ביום רביעי אחה"צ
לפרטים 052-7167640

בקטגוריה של בנות כיתות א-ו
נראה משהו חמוד

מצטטת:
תכנית שמכוונת לבטיחות ושירה על החיים
סרט עלילתי ומתקר
הפעלת קהל במסך ובמה ולימוד כללי זהירות ומגונות בדרך משעשעת וסוחפת.

שעה 16:00
כל כרטיס 10 שח.

יש למישהו כרטיסים מתאריכים שכבר היו?
אני מחפשת ליום שישי האחרון
וטענו שאפשרי מתאריכים שונים
אז אשמח לקנות ממישהו שכבר עבר לו התאריך ונקח את הסיכון

יש למישהי להעלות את החוברת פעילויות בגרסת PDF
אשמח מאוד

או צילום של התוכניות לילדות בגילאי 3-4 אחה"צ

תודהה!!!!

קבצים מצורפים

• אירועים למייל1.pdf
    6.5 MB · צפיות: 95
מחפשים לבילונה למחר אחה"צ שלישי כו' אב 7-9 כרטיסים (או פחות)
תודה רבה מראש!

מחפשים לבילונה למחר אחה"צ שלישי כו' אב 7-9 כרטיסים (או פחות)
תודה רבה מראש!
0504103907

בסוף צריכים רק 6!
יעזור לנו מאוד.
0504103907

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה