מידע שימושי אשכול החלפת/ רכישת כרטיסים לפעילויות עיריית בני ברק

למכירה 3 כרטיסים לבילונה מחר (שלישי) אחה"צ

דרוש כרטיס אחד ל'נשארנו אחרונים'
מחר (שלישי) בערב
אשמח אם תפנו אלי באישי
אם יש לכם מיותר

תודה!

ולי דרוש כרטיס אחד ל17:30 למופע 'נשארנו אחרונים'!!!
תודה ממש!!!!

למכירה 5 כרטיסים למופע "נשארנו אחרונים" מחר ב- 20:30

מחפש כרטיס או יותר לבילונה היום אחה"צ
0527178622
נ.ב. מבוגרים גם צריכים כרטיס?

עדיין רלוונטי?
מעונינת ב2 כרטיסים

יש לי 2 כרטיסים להופעה חיה מחר בשעה 15:30, אשמח להחליף ל 2 כרטיסים להופעה חיה בשעות הבוקר.
תודה

מעוניינים ב4/5 כרטיסים לבילונה
להיום /מחר
למי שיש למכור
תודה מראש

יש לי 2 כרטיסים להופעה חיה מחר בשעה 15:30, אשמח להחליף ל 2 כרטיסים להופעה חיה בשעות הבוקר.
תודה
אין לי כרטיסים להחליף,
אבל אולי תרצי למכור לי את הכרטיסים של 15:30 (אם לא הצלחת להחליף כמובן)

מעונינת בשני כרטיסים להופעה חיה היום ב 15:30

למכירה שני כרטיסים לסרט דמעות של חול היום ב20:30 0527675118

דחוףףףףףףףףף
למי יש כרטיס מיותר לבילונה (אפילו תאריך שכבר עבר)
נשמח מאוד לקנות
תודה רבה רבה

אילו פעילויות יש מלבד הבילונה?
קיבלנו רק את הפרוספקט של הבילונה

להחלפה 3 כרטיסים לבילונה ליום חמישי הזה בערב
ואני מעוניינת ביום שלישי הזה ערב
טלפון: 0526287030

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה