כללי ******אשכול החתימות******

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 43.5 · צפיות: 32
  • 83769.jpg
    KB 25.9 · צפיות: 28
  • 83769.jpg
    KB 46 · צפיות: 27
  • 56.jpg
    KB 30.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
יוסי!!!
כל הכבוד על ההשקעה!!!

• הוסף לסימניות
יוסי היקר

תודה רבה על ההשקעה הרבה.

(ואני הרי יודע עד כמה זמנך קצוב).

יישר כח

אחד האשכולות החשובים ביותר, קורה לפעמים שמגיעים לעיצוב של קול קורא וכדו', ומנסיון תמיד החתימות מגיעות מחוקות, באיכות ירודה, וכו'. למה? לא יודע.

• הוסף לסימניות
מעניין, שרבי אברהם יצחק אולמן תמיד מציין מספר בתוך החתימה.
(לבד בחתימה הראשונה פה, שלא מופיע)

• הוסף לסימניות
מנשה רבי הקטן?

זה האדמו"ר מאונגוואר.

• הוסף לסימניות
שאלה לדיון:
אברך אחד קיבל על ספרו הסכמה בדפוס, והוא ביקש שההפוך את זה לכתוב יד של נותן ההסכמה האם הדבר מותר????

• הוסף לסימניות
ממה נפשך אם הרב נתן לו את ההסכמה אז למה לא חתם בכתב ידו ואם לא נתן לו אז מה הוא רוצה ממך שתשקר ותתן לו חתימה בו בזמן שהרב לא חתם.

• הוסף לסימניות
הוא חתם רק גוף ההסכמה היא לא בכתב יד

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
לנעוץ את האשכול!
אני חושבת שהוא העלה פה את כל החתימות

• הוסף לסימניות
רבי אברהם יצחק אולמן ממספר את החתימות שלו. כל חתימה בלי מספר היא זיוף הנראה לעין...

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    KB 30.7 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
רק אני לא רואה קבצים מצורפים (של החתימות)?

דרושות לי בדחיפות חתימות של :
ר' חיים פנחס שיינברג שליט"א
ר' שמואל אויערבאך שליט"א

תודה מראש

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• אוירבך3.JPG
    KB 32.4 · צפיות: 32
  • שמואל אויערבאך2.jpg
    KB 28.1 · צפיות: 0
  • שמואל אויערבאך.jpg
    KB 56.2 · צפיות: 32
  • שיינברג רבי פנחס.JPG
    KB 36.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אני ממש לא רואה שום חתימה, חוץ מהחתימות שהובאו בהודעה הקודמת, למה?! יש פרוטקציה מיוחדת ?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה