שיתוף אשכול הטיפים הגדול----

• הוסף לסימניות
עוד צביעה של אור, בסגנון צל עצים

ציור ידני באינק

עוד כמה שידורים על יצירת יצורים

• הוסף לסימניות
משום מה זה חסום....:cry::cry::cry:

• הוסף לסימניות
היתה תקלה בנטפרי. הסרטונים פתוחים.

• הוסף לסימניות
עוד סרטונים. רקעים

חסום בנטפרי:mad:
ותודה על כל הקישורים!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש סרטונים על רישום אקדמי? בעיפרון?

• הוסף לסימניות
יש סרטונים על רישום אקדמי? בעיפרון?
הערוץ ביוטיוב, כמובן חסום, אז אני לא יודע אם שם ניתן למצוא. אני משתדל לפתוח מה שנראה מועיל (ובעיקר - ארוך). מה שכן, אחד הקורסים שלו באתר מלמד רישום בעיפרון. וכמובן שיש המון סרטונים אחרים פתוחים בנושא, לא ממנו. אולי בהזדמנות אקבץ אותם בל"נ.

• הוסף לסימניות
הערוץ ביוטיוב, כמובן חסום, אז אני לא יודע אם שם ניתן למצוא. אני משתדל לפתוח מה שנראה מועיל (ובעיקר - ארוך). מה שכן, אחד הקורסים שלו באתר מלמד רישום בעיפרון. וכמובן שיש המון סרטונים אחרים פתוחים בנושא, לא ממנו. אולי בהזדמנות אקבץ אותם בל"נ.
אשמח לקבל לא ממנו. אני לא יודעת למה אני לא אוהבת את הסרטונים שלו

• הוסף לסימניות
כן איזו ענווה. טוב תמשיך תמשיך הסרטונים שלו פצצה.

• הוסף לסימניות
אלה כולם פניות לנטפרי, גם הקודמים. לא ברור מאליו שהם פתוחים, תעריכו :)
(נראה לי שעד שאני יפתח את כל הערוץ שלו אני לא ירגע..)
ושוב התקליט השבור, כדאי מאוד לשבת ולצפות בו עובד. המון טכניקות, מלא ידע, טונות של ניסיון. (הבן אדם מצייר מגיל 12... הוא בן 53... O.O)

• הוסף לסימניות
וואוווווו!
תודה רבה!!

ד"א יש לך את הסרטונים של רישום?

• הוסף לסימניות
עוד לא יצא לי לטפל בסרטונים על הרישום, אבל עד אז עוד קצת...

ואגב אשכול טיפים, אולי אני אוסיף עוד אחד משלי. אני לא אוהב להגזים בדברים, אבל הקורסים של הגוי הנ"ל באמת מיוחדים, ואישית לי הם הקפיצו את הרמה בכמה מאות אחוזים. לא רק של ציור, אלא בעיקר של ההבנה של הציור. זה נשמע כאילו הוא משלם לי על קידום.. אבל זה נטו מרצון לשתף. אז מי שאולי חושב על לקנות קורס בכל נושא שהוא בציור (אולי חוץ ממנגה וקומיקסים), הטיפ שלי - זה הוא. וזהו :)

• הוסף לסימניות
עוד לא יצא לי לטפל בסרטונים על הרישום, אבל עד אז עוד קצת...

ואגב אשכול טיפים, אולי אני אוסיף עוד אחד משלי. אני לא אוהב להגזים בדברים, אבל הקורסים של הגוי הנ"ל באמת מיוחדים, ואישית לי הם הקפיצו את הרמה בכמה מאות אחוזים. לא רק של ציור, אלא בעיקר של ההבנה של הציור. זה נשמע כאילו הוא משלם לי על קידום.. אבל זה נטו מרצון לשתף. אז מי שאולי חושב על לקנות קורס בכל נושא שהוא בציור (אולי חוץ ממנגה וקומיקסים), הטיפ שלי - זה הוא. וזהו :)
דבר ראשון תודה רבה!!!
דבר שני בנוגע למה שכתבת, דווקא בגלל שהוא גוי אין לי חשק להסתכל על זה, יש לי מזה סלידה אוטומטית...:rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה!!!
דבר שני בנוגע למה שכתבת, דווקא בגלל שהוא גוי אין לי חשק להסתכל על זה, יש לי מזה סלידה אוטומטית...:rolleyes:;)
אם זה המצב, לא אני יהיה זה שישכנע אתכם להסתכל. אפשר רק להוריד את הכובע.
אני קהוי חושים, צריך לעבוד קצת על ניואנסים של אידישקייט.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה!!!
חכמה בגויים תאמין
ובאמת תודה על כל השיתופים
מקפיץ לי את הרמה בציור בטירוף (וגם בנגלית;))

• הוסף לסימניות
והפעם בעברית. לא יודע אם זה טוב יותר. מדובר בצייר קיבוצניק. לא מכיר את השקפותיו המן-הסתם חילוניות..

וצבעי מים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה