כללי אשכול היצירה החופשית

• הוסף לסימניות
תודה אתי!
בזכותך:)

מעלה.
ווילום 2.png
ווילום.png
ווילום3 .png

• הוסף לסימניות
...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהבתי!
אשמח לקבל קצת יותר הסבר מפורט על תהליך העבודה
תודה.
אולי בשבוע הבא אני אסביר עם קצת תמונות להמחשה.
למעשה זה מאוד פשוט.
רק הרעיון וההשקעה בביצוע עושים את זה.

• הוסף לסימניות
אהבתי!
אשמח לקבל קצת יותר הסבר מפורט על תהליך העבודה

אז ככה עושים את זה.

שלב ה-Ai
Untitled-2-01.jpg

אח"כ גוררים את זה ל-Ps וצובעים ע"י המברשות שיש ברשותכם:)
כמובן שיש להביא מה-Ai גם עותק של החזית בלבד ע"מ לייצר אזור בחירה שלה
בשביל שנוכל לצבוע אותה בנפרד.
וכל השאר (פילטרים, טכניקות שילוב וכו')...
exploud 120.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאן אנחנו לא מוותרים על התהליך :)
כנראה שתצטרכו לוותר...
לכתוב מדריך על איך עושים את זה באופן אפקטיבי עם תמונות וכו'
יכול לקחת חצי יום עבודה, אם לא יותר...
הרבה יותר פשוט לי לעשות עד אחד כזה מאשר להסביר איך:).
מה שכן, פה תמצאו מדריכים רבים שמתוכם תוכלו ללמוד את המושגים הבסיסיים.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה נקרא אמנות. (כלומר בטוח זה לא משתייך לקטגוריית אמנות איך שאני מסתכלת עליה...)
אבל אני רואה שהעלו גם מהסוג הזה,
אז הנה משהו 100% עבודה תוצרת - - -

פלאש.
[משהו מהארכיון (בזמנו בזמנו) - תרגיל כשלמדתי שגם לפלאש יש את היכולות האלו של הדמיה בעבודת נמלים, יש לציין]

הדמיה.jpg

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה נקרא אמנות. (כלומר בטוח זה לא משתייך לקטגוריית אמנות איך שאני מסתכלת עליה...)
אבל אני רואה שהעלו גם מהסוג הזה,
אז הנה משהו 100% עבודה תוצרת - - -

פלאש.
[משהו מהארכיון (בזמנו בזמנו) - תרגיל כשלמדתי שגם לפלאש יש את היכולות האלו של הדמיה בעבודת נמלים, יש לציין]

צפה בקובץ המצורף 315048

סוג של מזוכיזם ליצור כזה דבר בפלאש...
אליפות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה