ממילצה מאוד על עין טל הדסה, ובמיוחד על פרופסור סלומוןאשמח לעזרת בעלי הנסיון -
אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים. עברתי כבר בדיקת התאמה בהדסה (עין-טל) ואני מתאים לשני הסוגים (PKR ו-LASIK) והומלץ לי לעבור את ה-LASIK.
מי כאן ממליץ על עין-טל - וספציפית פרו' דוד סמדג'ה?
מבדיקה כאן בפורום עולה כי רבים מאד ממליצים על המכון של לוינגר ובמיוחד פרו' לוינגר עצמו.
האם ההבדל ביניהם אכן משמעותי? ראיתי כמה שסיפרו שעשו בהדסה וסבלו (או סובלים) מיובש בעיניים.
ועוד שאלה כללית: כאדם שעיקר עבודתו על המחשב - האם וכמה זמן אחרי הניתוח יש להימנע ממסך?
תודה מראש לעונים.
תודה על התגובה! אשמח לשמוע עוד:ממילצה מאוד על עין טל הדסה, ובמיוחד על פרופסור סלומון
אני מאוד מרוצה ב"ה
וכמה שהלכו אחרי גם מאוד מרוצים
עשיתי את הPRKתודה על התגובה! אשמח לשמוע עוד:
איזה ניתוח עברת?
ידוע לך על סיבה להעדיף את סלומון על פני סמדג'ה?
והאם סבלת מיובש או תופעות לוואי אחרות?
ד"ר עופר דפנה.איזה רופא מומלץ באסותא מלבד אירית בכר?
זה תקין וחובה להקפיד על הטיפות אפילו שזה מאוד קשהאשתי עברה השבוע ניתוח לייזר בעיניים
הניתוח שהיא עשתה זה PRK
ביום הראשון היא ממש הייתה בסדר גמור חוץ מקצת סחרחורות
ביום השני היא ממש התקשתה לפתוח את העיניים ויש לה יובש בעיניים כל הזמן
וכך גם ביום השלישי
האם זה תקין שקשה כ"כ לפתוח את העיניים ושהעיניין כל הזמן יבשות מאוד ?
תודה רבה למי שיעזור
(הייתי מבין שזה חלק מהתופעות מה שמוזר לי זה שהיא כבר הרגישה יותר טוב)
ועדיין הרופאים נוטים להמליץ על PRKזה נתון!
PRK הוא הליך שניתן לתיקון במקרה ומשהו השתבש
אינטרלאסיק לא ניתן לתיקון בדיוק כמו הרבה טיפולים רפואיים אחרים...
לא סותר את העובדה שמדובר בהליך שנחשב די בטוח ויש איתו הרבה נסיון.
הכי תקין שבעולםאשתי עברה השבוע ניתוח לייזר בעיניים
הניתוח שהיא עשתה זה PRK
ביום הראשון היא ממש הייתה בסדר גמור חוץ מקצת סחרחורות
ביום השני היא ממש התקשתה לפתוח את העיניים ויש לה יובש בעיניים כל הזמן
וכך גם ביום השלישי
האם זה תקין שקשה כ"כ לפתוח את העיניים ושהעיניין כל הזמן יבשות מאוד ?
תודה רבה למי שיעזור
(הייתי מבין שזה חלק מהתופעות מה שמוזר לי זה שהיא כבר הרגישה יותר טוב)
אחרי שעברתי את ה LASIK (ואני לא ממליצה בכל!!)אשמח לעזרת בעלי הנסיון -
אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים. עברתי כבר בדיקת התאמה בהדסה (עין-טל) ואני מתאים לשני הסוגים (PRK ו-LASIK) והומלץ לי לעבור את ה-LASIK.
מי כאן ממליץ על עין-טל - וספציפית פרו' דוד סמדג'ה?
מבדיקה כאן בפורום עולה כי רבים מאד ממליצים על המכון של לוינגר ובמיוחד פרו' לוינגר עצמו.
האם ההבדל ביניהם אכן משמעותי? ראיתי כמה שסיפרו שעשו בהדסה וסבלו (או סובלים) מיובש בעיניים.
ועוד שאלה כללית: כאדם שעיקר עבודתו על המחשב - האם וכמה זמן אחרי הניתוח יש להימנע ממסך?
לא כולם סובליםאחרי שעברתי באת ה LASIK (ואני לא ממליצה בכל!!)
אני חושבת ועדיף לסבול שבוע למרות שגיסי עשה והיה ללא כאבים כבר ביום השני PRK
הייתי ממליצה לך להבדק גם בלווינגר ואסותא ולשמוע את חוות דעתםדחוף!
מה בעלי הנסיון אומרים האם כדאי לעשות מונו ויזן (כך המליצו לי בעין טל הדסה) או לטפל רק בראייה לרחוק ( המספר שלי 10 וחצי מינוס)
ד"ר אנדרו פינקאיזה רופא מומלץ באסותא מלבד אירית בכר?
אשמח להמלצות
השאלה לא היתה על הניתוח עצמו, אלא על המונוויזן.הייתי ממליצה לך להבדק גם בלווינגר ואסותא ולשמוע את חוות דעתם
המספר שלך די גבוה, קחי בחשבון שבד"כ מעל 10 הם לא מתחייבים להוריד עד הסוף אבל יש הפתעות בחיים.
קרובת משפחתי נותחה PRK והיה לה מספר 11 מינוס + צילנדר גבוה
לא התחייבו להוריד לה את כל המספר, אבל ב"ה התוצאה מעבר לכל דמיון
ירד לה ל0! האשה פתחה עיניים כפשוטו ממש!!
בגלל הגיל שלה 50+ יש לה משקפי קריאה שהיא מדי פעם צריכה, אבל עדיין שווה את התוצאה
היא נותחה אצל לווינגר, הם מומחים במספרים גבוהים!
(אסותא במקרה שלה העדיפו שלא לנתח, לווינגר כן)
שאלת למה דווקא את זה? נתנו לך הסברים?ה
השאלה לא היתה על הניתוח עצמו, אלא על המונוויזן.
כי הבנתי שיש מכונים שאפילו לא נותנים ללקוח להחליט, ועושים לו את המונו ויזן גם ככה.
רק בעין טךל הדסה נותנים ללקוח להחליט.
וכאן מתחילה ההתחבטות..
הכי תקין שבעולם
ולא להלחם לפתוח את העיניים סתם
רק כשצריך לשים טיפות
והטיפות על היובש(סיטטיין או הילו קומוד מה שקניתם תטפטף לה מדי פעם, זה ללא הגבלה ומקל מאד!)
ולהשלים עם זה שהם יישארו עצומות ל3 ימים
ביום הרביעי היא תקום בנ"א חדש בעז"ה
זה תקין וחובה להקפיד על הטיפות אפילו שזה מאוד קשה
העין היתה תחת הטראומה עוד לא עיכלה את המתרחש...תודה רבה רבה
הרגעתם אותה (היא קצת נלחצה בגלל שביום הראשון היא הרגישה טוב)
תלוי איך אחד, אני עברתי את הניתוח בכארלייזר ביום חמישי ונהגתי באותו יום נסיעה קצרה בתוך העיר ושישי מוצ"ש נסיעה בינעירונית קצרה, שאלתי את הרופא על כך ואמר שאיך שאני מרגיש. (יחד עם זאת חשוב לציין שהנסיעה הייתה מתישה והייתי צריך להתאמץ - כנראה לא אצא מהעיר בשבוע הקרוב...)כמה זמן אחרי PRK ניתן לחזור לנהוג?
האם 10 ימים אחרי ניתן להניח שאוכל לנהוג ליעד רחוק במהלך היום? (עם משקפי שמש כמובן)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים