ויוותר יעקב לבדו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #2,821
בסביבות ה7, אבל בדרך כלל הקופ''ח ( וצריך לבדוק איזה ), מורידות את זה לאזור 4.5ממוצע 5 לPRK
בסביבות ה7, אבל בדרך כלל הקופ''ח ( וצריך לבדוק איזה ), מורידות את זה לאזור 4.5ממוצע 5 לPRK
אבל אם הוא כן נעצר כבר שנה ויותר??אפשר לעשות בכזה גיל???
בדרך כלל המספר עוד לא נעצר בכזה שלב...
עשיתם בדיקה, ואחרי שנה עשיתם שוב בדיקה ויצא לכם את אותו המספר??אבל אם הוא כן נעצר כבר שנה ויותר??
כן, כי החלפתי משקפייםעשיתם בדיקה, ואחרי שנה עשיתם שוב בדיקה ויצא לכם את אותו המספר??
מקווה שיאמינו ויתנו, כי בדרך כלל הם לא זורמים על זהכן, כי החלפתי משקפיים
לא נותנים לעשות מתחת גיל 18כן, כי החלפתי משקפיים
אני רציתי לעשות ניתוח והרופא אמר שלא מומלץ בכזה מספר כי הקרנית עבה (למי שמבין...)אני בתכנון לעשות לייזר מקווה שהמספר כבר התייצב
אבל זה הדבר היחיד שאני יודעת לגבי הניתוח.
יש למישהו המלצות על איפה לעשות שאני אוכל להתחיל לברר?
והאם רק מגיל 18 אפשר? או שאפילו אחרי בדכ?
וסתם מענין, זה באמת אזור ה10 אלף או שהמחיר הממוצע הוא אחר?
אני עשיתי בלוינגר את הניתוח הקל אינטראלאסיק, לא היה לי שום יובש או תופעות לווי משמעותיות.בלת"ק
במילה אחת,
איפה הכי מומלץ לעשות ניתוח לייזר?
כי אני רואה הרבה המלצות על לוינגר ומצד שני הרבה מאלו שעשו שם סובלים מיובש
ואילו קאר לייזר, אין ממליצים, אבל מי שאני מכירה שעשה שם לא סבל מתופעות לוואי מיוחדות.
אני עשיתי בקאר לייזרבלת"ק
במילה אחת,
איפה הכי מומלץ לעשות ניתוח לייזר?
כי אני רואה הרבה המלצות על לוינגר ומצד שני הרבה מאלו שעשו שם סובלים מיובש
ואילו קאר לייזר, אין ממליצים, אבל מי שאני מכירה שעשה שם לא סבל מתופעות לוואי מיוחדות.
בקאר לייזר בתל אביב?אני עשיתי בקאר לייזר
ממליצה ממש!
לא היו לי תופעות לווי חריגות
יש מקום היום שאין רופאים ערביים?מישהו מכיר את "אסותא אופטיק" בחיפה?
בשביל לעשות שם ניתוח לייזר.
יש מישהו שהיה\עשה שם, ויכול להגיד לי אם מומלץ??
(ו.. האם זה ערבים?)
באשדודבקאר לייזר בתל אביב?
מכיר מקרה שהציעו לעשות את השיטה הקלה,רציתי לשאול
הייתי בבדיקת התאמה אמרו לי שאני יכולה את לעשות את 2 השיטות של הלייזר
אני רוצה לעשות את הקלה
יכול להיות שאני יגיע לניתוח והרופא יגיד לי שאני יכולה רק שיטה אחת נניח הקשה?
יש דבר כזה?
אשמח לתשובה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים