כן , היה לי את זהמישהו נתקל בתופעה של רוק מר אחרי נטילת דוקסילין/טיפות עיניים FML?
עוד לא הצלחתי לעלות ממה משניהם זה מגיע...
כמו שלדמעות יש טעם מלוח - לטיפות יש טעם מר, נעים להכירמישהו נתקל בתופעה של רוק מר אחרי נטילת דוקסילין/טיפות עיניים FML?
עוד לא הצלחתי לעלות ממה משניהם זה מגיע...
עד חודש+ בעז"ה יסתדרמשהו נתקל במצב שאחרי 3 שבועות עדיין רואים מטושטש?
עלי נותח לפני 3 שבועות וממש לא רואה טוב. מודאג מאד
נותח אצל לוינגר
מנסיון?עד חודש+ בעז"ה יסתדר
לפעמים אפילו יותר
אני לא יודעת מה מכלול הנתונים של בעלךמנסיון?
1. משקפי שמש מסנני קרינה, מסוג איכותי שקונים בחנויות משקפיים ולא בבאזר... לא צריך בבית. (בימים הראשונים התאורה מאד מסנוורת ונח יותר להסתובב ככה בבית)לפני ניתוח PRK -
רציתי לברר מס' נק':
1. האם צריך משקפי שמש מיוחדים ? והאם צריך גם בבית משקפי שמש ?
2. כמה זמן אסור לשטוף את העיניים ? (בבוקר לפחות)
3. כמה זמן אסור לנגוע בעיניים ? ואיך שמים טיפות עם עיניים כ"כ רגישות ?
אינטרלאסיק?משהו נתקל במצב שאחרי 3 שבועות עדיין רואים מטושטש?
נותח אצל לוינגר
לגבי שטיפת עיניים אני עשיתי בלוינגר ואמרו לי שאסור לשטוף עיניים וכ"ש חפיפה וכו' עד הסרת העדשות שזה שבוע מהניתוח...לפני ניתוח PRK -
רציתי לברר מס' נק':
1. האם צריך משקפי שמש מיוחדים ? והאם צריך גם בבית משקפי שמש ?
2. כמה זמן אסור לשטוף את העיניים ? (בבוקר לפחות)
3. כמה זמן אסור לנגוע בעיניים ? ואיך שמים טיפות עם עיניים כ"כ רגישות ?
איזה ניתוח?משהו נתקל במצב שאחרי 3 שבועות עדיין רואים מטושטש?
נותח אצל לוינגר
אני לא שטפתי עיניים שבועלגבי שטיפת עיניים אני עשיתי בלוינגר ואמרו לי שאסור לשטוף עיניים וכ"ש חפיפה וכו' עד הסרת העדשות שזה שבוע מהניתוח...
כן PRKאיזה ניתוח?
PRK יכול לקחת חודש רישמי.
ויותר מחודש לא רישמי.
לגבי שטיפת עיניים אני עשיתי בלוינגר ואמרו לי שאסור לשטוף עיניים וכ"ש חפיפה וכו' עד הסרת העדשות שזה שבוע מהניתוח...
ולא מפריע בבוקר ?אני לא שטפתי עיניים שבוע
ציינתי ש3 ימים לפחות, ואח"כ כמה שמצליחים, כי אחרי 3 ימים כן חופפים ראש---------
לא זוכרת משהו חריגולא מפריע בבוקר ?
המון מנוחהשלום
יום השני אחרי ניתוח PKR
רואה מסך לבן וקשה לפתוח את העיניים
יש עצות להקלה?
כן, ולא להיבהל ביום-יומיים הקרובים הראיה תרד לכמעט אפס בלי יכולת לקרוא בכלל אפילו לא קרוב לפנים. למחרת זה חוזרשאלה נוספת
המספר לפני הניתוח היה 8 בכל עין,
ועכשיו ההרגשה כמו ראיה של 5
כך אמור להיות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים