דרוש מידע אשכול הלייזר הגדול \(@^0^@)/ הכניסה לבעלי משקפיים בלבד!

הי
מישהו יכול לכתוב לי האם בדיקת ההתאמה (בלוינגר)אכן אורכת 3-4 שעות?
וכמה זמן אחריה לא ניתן לנהוג?
תודה
אני סיימתי שם תוך שעתיים וחצי בערך.
יש סנוור בשמש לכמה שעות עקב הרחבת אישונים
כדאי להצטייד במשקפי שמש
אין לי מושג לגבי נהיגה

אשמח לשמוע מעוד אנשים
וכן אשמח להתייחסות לגבי נהיגה אחרי הבדיקה, תוך כמה שעות אפשר לחזור לזה?
זה תלוי הם בעיקרון הם אומרים בין שעתיים ל24 שעות
לי ספציפית לקח בערך 18 שעות עד שראיתי ברור
זה משתנה מאחד לשני

שאלה נוספת
כמה ימים אחרי הניתוח (אינטרלאסטיק) אצל לוינגר נדרש ללבוש משקפי מגן?
והאם בכל שעות היממה?
אשמח לתגובה
תודה רבה!

יש לי כמה תובנות על ניתוח לייזר להסרה אצל לוינגר
1. היחס שלהם (לא מבחינה מצקצועית-רק היחס) הוא גרוע ולא משקף את המחיר הגבוה מאוד ש/להם או את התחרות שיש שם בתחום
2. לא מסבירים למנותחים שההתאוששות לוקחת חודשים לא מעטים (אני אחרי כ-4 חודשים ועדיים לא הגעתי להתאוששות מלאה.
3. הבדיקות שלאחר הניתוח הם רק בימים מאוד מסויימים וללא התחשבות. נקודה חשובה למי שמשלם המון ורוצה וחשובה לו יחס טוב.

שאלה
מישהו יודע (מבדיקה לעומק) האם לטווח הארוך האינטראלאסיק בגלל שיוצרים מתלה פחות בטוח מה PRK?
אני מתאימה לשניהם ואני די בהתלבטות

שאלה
מישהו יודע (מבדיקה לעומק) האם לטווח הארוך האינטראלאסיק בגלל שיוצרים מתלה פחות בטוח מה PRK?
לאחר בירור מעמיק-לאחר שלושה חודשים מצב העין בין שנותחה בprk ובין באינטארלאסיק זהה לחלוטין.
האינטראלאסיק שווה כל שקל יותר מהPRK.
שילמתי 2000 שקל יותר בשביל האינטאלאסיק והייתי משלמת גם 3 אלף.
החלמה ללא כאבים בכלל!!! ותוצאות באותו יום בלילה.

שאלה
אם את שואלת מה יותר בריא ובטוח לעין, ברור שPRK.
ושוב, לא שהאינטרלאסיק הוא מסוכן או לא בטוח כי אם ככה הוא לא היה בסל הניתוחים.
אני גם התלבטתי בין שתיהם ולא בגלל הכסף. והמליצו לי שכדאי את הPRK.
ההחלמה והכאב לא סוף העולם.... !!

אם את שואלת מה יותר בריא ובטוח לעין, ברור שPRK.
ושוב, לא שהאינטרלאסיק הוא מסוכן או לא בטוח כי אם ככה הוא לא היה בסל הניתוחים.
אני גם התלבטתי בין שתיהם ולא בגלל הכסף. והמליצו לי שכדאי את הPRK.
ההחלמה והכאב לא סוף העולם.... !!
זה שטויות
לפי כמה רופאים הכי בכירים ששוחחתי איתם
חבל על הסבל

זה שטויות
לפי כמה רופאים הכי בכירים ששוחחתי איתם
חבל על הסבל
לא יודעת מי הבכירים שאתם דברת, אני בררתי חזק לפני כן
אינטרלאסיק זה התערבות ממשית בעין של 2 מכשירים שונים. לעומת PRK שנעשה ע"י מכשיר אחד וללא מגע.
לא שיש פה אחוזי סיכון, אבל ברור כשמש שPRK בטוח ובריא לעין פי כמה.

אין לי אחוזים בשום מקום, אני לא פחדתי לעשות את שתיהם, פשוט הPRK זה מה שהיה פנוי לאותו יום שרציתי אז הלכתי עליו. וכולם אמרו לי טוב שהלכת על זה, הוא בריא יותר לעין.

לא יודעת מי הבכירים שאתם דברת, אני בררתי חזק לפני כן
אינטרלאסיק זה התערבות ממשית בעין של 2 מכשירים שונים. לעומת PRK שנעשה ע"י מכשיר אחד וללא מגע.
לא שיש פה אחוזי סיכון, אבל ברור כשמש שPRK בטוח ובריא לעין פי כמה.

אין לי אחוזים בשום מקום, אני לא פחדתי לעשות את שתיהם, פשוט הPRK זה מה שהיה פנוי לאותו יום שרציתי אז הלכתי עליו. וכולם אמרו לי טוב שהלכת על זה, הוא בריא יותר לעין.
טוב שהלכת אבל מבדיקה מול רופאי עינים בכירים
ממש גיחכו
חבל לסבול
תבדקו לפני שאתם עושים

יש לי כמה תובנות על ניתוח לייזר להסרה אצל לוינגר
1. היחס שלהם (לא מבחינה מצקצועית-רק היחס) הוא גרוע ולא משקף את המחיר הגבוה מאוד ש/להם או את התחרות שיש שם בתחום
2. לא מסבירים למנותחים שההתאוששות לוקחת חודשים לא מעטים (אני אחרי כ-4 חודשים ועדיים לא הגעתי להתאוששות מלאה.
3. הבדיקות שלאחר הניתוח הם רק בימים מאוד מסויימים וללא התחשבות. נקודה חשובה למי שמשלם המון ורוצה וחשובה לו יחס טוב.
כנ"ל אחד על אחד באסותא

אשמח לקבל את הטופס של ההמלצות על לוינגר,
וכן יש לי תור לבדיקה אצל לוינגר עם

שמואל רוזנבאום?​

מישהו שמע עליו? הוא טוב בבדיקה טוב בניתוח וטוב בהחלמה?
אשמח לכל מידע...

עזרה דחופה! אנא מכם כל בעלי הליזר תחכימו אותי
אני כמעט אחרי חודש prk
עשיתי אצל פרימן מקר ליזר
ואני ממש אובד עצות
מה עושים אני לא רואה טוב לקרוב ולפעמים גם רחוק
ובתור אחד שעוסק כל היום בלקרוא
זה פשוט סיוט
אני דיברתי איתם לפני שבוע ואמרו לי שבגלל המספרים הגבוהים (7-8) זה יכול לקחת הרבה זמן ואפי' שיש כאלו שהיה להם יותר משלי ולקח להם כלום זמן ממני עדיין ככה הם טוענים זה שונה מאדם לאדם
אבל זה אפי' לא משתפר
האם להתקשר עוד פעם?
אולי זה תלוי איך הורידו את שכבת האפיטל? איך אפשר לדעת איך זה היה אצלי?
כמה זמן זה עלול לקחת מה הקלאסי פה?
חבל שזה לא מודגש בתחילת התהליך
כי למי שישאל אותי אני יגיד לו הכאבים בהתחלה גם אם יש זה משהו קצר ולא משמעותי כמו זה
???

עזרה דחופה! אנא מכם כל בעלי הליזר תחכימו אותי
אני כמעט אחרי חודש prk
עשיתי אצל פרימן מקר ליזר
ואני ממש אובד עצות
מה עושים אני לא רואה טוב לקרוב ולפעמים גם רחוק
ובתור אחד שעוסק כל היום בלקרוא
זה פשוט סיוט
אני דיברתי איתם לפני שבוע ואמרו לי שבגלל המספרים הגבוהים (7-8) זה יכול לקחת הרבה זמן ואפי' שיש כאלו שהיה להם יותר משלי ולקח להם כלום זמן ממני עדיין ככה הם טוענים זה שונה מאדם לאדם
אבל זה אפי' לא משתפר
האם להתקשר עוד פעם?
אולי זה תלוי איך הורידו את שכבת האפיטל? איך אפשר לדעת איך זה היה אצלי?
כמה זמן זה עלול לקחת מה הקלאסי פה?
חבל שזה לא מודגש בתחילת התהליך
כי למי שישאל אותי אני יגיד לו הכאבים בהתחלה גם אם יש זה משהו קצר ולא משמעותי כמו זה
???
גם אצלי לקח המון זמן.
וגם לי לא אמרו על זה כלום.
וגם אני כהשתגעתי טענו לי שידעו אותי לפני.
בסוף זה מסתדר. אתה יכול להתקשר כדי להיות רגוע, אבל לא יהיה להם הרבה איך לעזור לך.
אין לי מושג במה זה תלוי. אני גם תוהה על זה. אם הייתי יודעת מראש יש מצב שלא הייתי עושה. אבל היום אני מרוצה ב"ה וזה הסתדר.
אתה רואה הבדלים בחדות גם במשך היום?
הרופא הסביר לי שזה כמו OFF ו ON של העין. מתאמצת ומתעייפת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....