דרוש מידע אשכול הלייזר הגדול \(@^0^@)/ הכניסה לבעלי משקפיים בלבד!

אני בעז"ה מתעדת לעבור ניתוח PRK בעוד שבוע וחצי בקרלייזר ראשון לציון אצל ד"ר ישי וייל.
יש משהו מיוחד שצריך לדעת לפני? משככי כאבים טובים?
ומי שעבר את הניתוח ועובד מול מחשב הרבה שעות ביום- תוך כמה זמן חזרתם לזה? יש טשטושים?
תודה!
אני קרוב לשבוע אחרי הניתוח, העיניים מתעייפות מהר מקריאה ממסך, ועדיין הראיה הכללית מטושטשת. משכך כאבים- הם אמורים לתת מרשם לכל מה שצריך. אני עשיתי באסותא ונתנו לי מרשם לאופטלגין וזלדיאר (-לא מתאים בהנקה ואולי גם בהריון), 2 כדורי שינה וטיפות עיניים מכמה סוגים.

אני קרוב לשבוע אחרי הניתוח, העיניים מתעייפות מהר מקריאה ממסך, ועדיין הראיה הכללית מטושטשת. משכך כאבים- הם אמורים לתת מרשם לכל מה שצריך. אני עשיתי באסותא ונתנו לי מרשם לאופטלגין וזלדיאר (-לא מתאים בהנקה ואולי גם בהריון), 2 כדורי שינה וטיפות עיניים מכמה סוגים.
טוב לדעת.פשוט הבוס שלי בחרדה כמה זמן המשרד יחזיק לבד בלי שיתמוטט...
ולמה כדורי שינה?
ומשככי כאבים-זה משנה מה אני לוקחת? אדקס גם טוב?
(הביאו לי דף מרשמים להמרה אין לי מושג מה יש שם)

טוב לדעת.פשוט הבוס שלי בחרדה כמה זמן המשרד יחזיק לבד בלי שיתמוטט...
ולמה כדורי שינה?
ומשככי כאבים-זה משנה מה אני לוקחת? אדקס גם טוב?
(הביאו לי דף מרשמים להמרה אין לי מושג מה יש שם)
הזלדיאר מאוד חזק, לקחתי אותו ביחד עם אופטלגין, כדור אחד מסוג. ( הם הזהירו אותי שאם זה לא טוב לי שאפסיק) כדורי שינה- אם צריך. אני בטעות לקחתי אותו בלילה הראשון (במקום הזלדיאר) וישנתי מעולה :) ובלילה השלישי גם לקחתי כי פחדתי לא להירדם מרב שישנתי במהלך היום.
אני לא יודעת מה לומר בקשר לחזרה לעבודה. אני עדיין לא חזרתי. אני לא עובדת במחשבים אלא מול אנשים והטשטוש עדיין מפריע לי.

אחרי השבוע של הטיפות זה אמור לעבור - הטשטוש המציק.
אחר כך נשאר קצת טשטוש שאמור לעבור עם הזמן.
ההתחייבות ל100 אחות ראיה זה נראה לי חצי שנה אחרי הניתוח.

אני בעז"ה מתעדת לעבור ניתוח PRK בעוד שבוע וחצי בקרלייזר ראשון לציון אצל ד"ר ישי וייל.
יש משהו מיוחד שצריך לדעת לפני? משככי כאבים טובים?
ומי שעבר את הניתוח ועובד מול מחשב הרבה שעות ביום- תוך כמה זמן חזרתם לזה? יש טשטושים?
תודה!
היי אני עכשיו חודש אחרי
עשיתי גם שם, מאוד מרוצה!

מה שכן חשוב לדעת,
תקני את כל הטיפות וכדורים שרשמו לך במרשם
ותקפידי לקחת אותם כשצריך.
בקשר למחשב, לי לקח שבוע עד שהצלחתי לשבת מול מחשב רצוף, העיניים התעייפו מאוד מהר.
עכשיו אני רואה מושלם ב"ה!
קחי בחשבון שיהיה לך כאבים, לי למשל היו כאבים מטורפים בחמש ימים ראשונים.
וכן חשוב לקנות משקפי שמש לפני הניתוח, כי היציאה לשמש ממש קשה.

כל זה אני מעידה על עצמי, יש מצב שזה משתנה מאדם לאדם.
בהצלחה ורק בבריאות!

היי אני עכשיו חודש אחרי
עשיתי גם שם, מאוד מרוצה!
תודה! כיף לשמוע!
בקשר למחשב, לי לקח שבוע עד שהצלחתי לשבת מול מחשב רצוף, העיניים התעייפו מאוד מהר.
ואחרי שבוע? אפשר לעבוד 8 שעות מול מחשב?
עכשיו אני רואה מושלם ב"ה!
קחי בחשבון שיהיה לך כאבים, לי למשל היו כאבים מטורפים בחמש ימים ראשונים.
יש משכך כאבים מסוים שעוזר?
וכן חשוב לקנות משקפי שמש לפני הניתוח, כי היציאה לשמש ממש קשה.

כל זה אני מעידה על עצמי, יש מצב שזה משתנה מאדם לאדם.
בהצלחה ורק בבריאות!
תודה!

מישהו יודע את המחירון של לוינגר?

עשיתי שם בדיקת התאמה
אני לא חושבת שיש מחירון
זה משתנה בקופות חולים וכמובן הרופא המנתח
תעשי בדיקת התאמה זה בחינם
ויתנו לך הצעת מחיר
(אני במכבי עולה באזור ה- 5.500 אצל פרופ' דוייב)
מישהו עשה אצלו??
יש לי תור לניתוח עוד שבועיים.....

עשיתי שם בדיקת התאמה
אני לא חושבת שיש מחירון
זה משתנה בקופות חולים וכמובן הרופא המנתח
תעשי בדיקת התאמה זה בחינם
ויתנו לך הצעת מחיר
(אני במכבי עולה באזור ה- 5.500 אצל פרופ' דוייב)
מישהו עשה אצלו??
יש לי תור לניתוח עוד שבועיים.....
שני בני משפחה שלנו עשו אצלו, אחרי המלצות רבות ששמענו וראינו.
הוא חד ומדויק באבחנה ובניתוח,
שווה כל שקל!

יש למישהו המלצה על רופאמומלץ חוץ מסלומון?
היום הייתי בבדיקת התאמה לבעלי אצל סלומון והתרשמנו. ובעזר״ה הולכים איתו.
אני מעונינת גם לעשות- אבל הוא לא מקבל לקוחות של קופת חולים לאומית (אני בלאומית ובעלי לא…)
אשמח לדעת על עוד רופאים מומולצים בירושלים

יש למישהו המלצה על רופאמומלץ חוץ מסלומון?
היום הייתי בבדיקת התאמה לבעלי אצל סלומון והתרשמנו. ובעזר״ה הולכים איתו.
אני מעונינת גם לעשות- אבל הוא לא מקבל לקוחות של קופת חולים לאומית (אני בלאומית ובעלי לא…)
אשמח לדעת על עוד רופאים מומולצים בירושלים
סמדג'ה

אני יותר מחצי שנה אחרי אינטרלאסיק
אור יום מפריע לי מאד .
קשה לפתוח את העניים
ואם אני פותחת אני רואה מטושטש
גם להיכנס למקום מואר מאד זה מציק ומטשטש את הראיה
בתוך דירה עם תאורה סבירה או בלילה אין שום קושי
יש עוד משהו שקרה לו?

אשמח לקבל המלצות על רופא/ה טוב/ה דרך קופ"ח כללית
שמעתי על ד"ר סגל מכירים אותה?

פרוגבוט