דרוש מידע אשכול הלייזר הגדול \(@^0^@)/ הכניסה לבעלי משקפיים בלבד!

שלום
אשתי מעוניינת לעשות ניתוח לייזר...
הבנו שיש היום שני סוגים עיקריים PRK וIntralasik
אנחנו גרים בבני ברק ומבוטחים במכבי שלי
מישהו שעשה לאחרונה את אחד הניתוחים האלו יכול לכוון אותנו מה כדאי לעשות ואיפה?
מבחינת החלמה , מחיר ומקצועיות?
תודה למי שיכול לעזור...
לי יש מכבי שלי ועשיתי בקאר לייזר
עלה לי 5 אלף ה PRK
בקשר לסוגים היא צריכה ללכת לבדיקת התאמה ושם מתאימים לה מה לעשות
אני ממש ממליצה שווה כל שקל (למרות שזה היה יסורים באותו שבוע, אבל עבר ב"ה)

לי יש מכבי שלי ועשיתי בקאר לייזר
עלה לי 5 אלף ה PRK
בקשר לסוגים היא צריכה ללכת לבדיקת התאמה ושם מתאימים לה מה לעשות
אני ממש ממליצה שווה כל שקל (למרות שזה היה יסורים באותו שבוע, אבל עבר ב"ה)
תודה רבה ...
עוד מישהו יכול להמליץ על קאר לייזר?

אני עשיתי בקאר בי-ם זה מענין שם אני לא יודע איך זה עובד בשאר המקומות אבל הכל שם זריז כזה הבדיקות התאמה היו שעה והכל היה זריז אבל אני מציין שלא הרגשתי חפיף אבל לא היה שם איזה הרגשה של איזה ניתוח כמו של בית חולים עם רופאים חמורי סבר וכו'
אני הלכתי לשם פשוט כי המליצו לי על הדסה אבל היה להם תורים רק לעוד חודש ולהם היה תורים במקום
מה שנח שם שזה נגיש לי מאוד ויש להם בדיקות המשך במלא זמנים (שזה הענין הגדול אם יש כאבים וכדו' לנסוע כל פעם רחוק..)
אבל אני חושב ועוד הרבה פה וגם חברים שלי שאדם רגיל שאין לו בעיות וכו' הכל פייק לא איזה מכון ולא איזה רופא
אני גם זוכר שלפני הניתוח אתה רוצה להיתלות בעוד איזה שבב של ביטוחן אבל צריך להתייחס לזה כאל חיסונים שגם יש אחד לאלף בעיות (אני יודע שיחלקו עלי אבל זה הרציונלי לדעתי)
ההבדל שיש בין הרופאים והמכונים הוא לא בניתוח בעצמו שזה מיכשור דומה (ככה כולם טוענים) אלא בטיפות וכמה זמן לא להיכנס לבריכה וכו' וזה אתה לא יכול לדעת מה נכון (בקאר לדוג' כל ענין הטיפות שווה לכל המנתחים שלדעתי זה קצת מעלה כי בעצם יש פה סוג של 15 רופאים שמסכימים על אותו הטיפול)
אם יש לכם שאלה קונקרטית אשמח לענות (על י-ם)

אשמח להמלצה מהתקופה האחרונה על מנתח מומלץ אצל לוינגר (חוץ מלוינגר עצמו)

תודה רבה!

עשיתי לפני שבוע בלוינגר אצל פרופ' דוייב PRK
(הלכתי אליו אחרי המלצות רבות ששמעתי ואחרי 2 מבני המשפחה שלי שעשו אצלו וב"ה רואים מצויין והיה מרוצים מאוד)
ממליצה ממש
אדם נחמד מאוד
מקצועי מאוד
בזמן הניתוח הייתה הרגשה טובה
הוא מהיר ובטוח בעצמו ויודע בדיוק מה עושה
הרגשתי שהוא מקצועי
היה יחס טוב גם ביום הניתוח וגם בהוצאת העדשות
נותחתי ברביעי, ביום שישי בצהריים הייתה לי שאלה פניתי למוקד ומייד חזרה אלי אחות
וענתה לי על השאלות
בעניין הטיפות אין סיכוי לבלבול
מקבלים דף מפורט לפני שעות והכל כ"כ מסודר ופשוט

המלצות / דיס פרופ' סמאדג'ה- עין טל?

בעלי עשה אצל סמדג'ה לפני חודש את הPRK והוא ממש מרוצה עם ראיה מצוינת מיד לאחר הניתוח חוץ מהיום השלישי שיש ירידה בראיה אצל כולם
ואני מכירה עוד אחת שעשתה אצלו לפני שבוע
וגם להם הביאו את הטיפות האלה לשים שלושה ימים לאחר הניתוח
אבל לא כאב להם בכלל ולא היה צריך להשתמש בטיפות

אני עשיתי בקאר בי-ם זה מענין שם אני לא יודע איך זה עובד בשאר המקומות אבל הכל שם זריז כזה הבדיקות התאמה היו שעה והכל היה זריז אבל אני מציין שלא הרגשתי חפיף אבל לא היה שם איזה הרגשה של איזה ניתוח כמו של בית חולים עם רופאים חמורי סבר וכו'
אני הלכתי לשם פשוט כי המליצו לי על הדסה אבל היה להם תורים רק לעוד חודש ולהם היה תורים במקום
מה שנח שם שזה נגיש לי מאוד ויש להם בדיקות המשך במלא זמנים (שזה הענין הגדול אם יש כאבים וכדו' לנסוע כל פעם רחוק..)
אבל אני חושב ועוד הרבה פה וגם חברים שלי שאדם רגיל שאין לו בעיות וכו' הכל פייק לא איזה מכון ולא איזה רופא
אני גם זוכר שלפני הניתוח אתה רוצה להיתלות בעוד איזה שבב של ביטוחן אבל צריך להתייחס לזה כאל חיסונים שגם יש אחד לאלף בעיות (אני יודע שיחלקו עלי אבל זה הרציונלי לדעתי)
ההבדל שיש בין הרופאים והמכונים הוא לא בניתוח בעצמו שזה מיכשור דומה (ככה כולם טוענים) אלא בטיפות וכמה זמן לא להיכנס לבריכה וכו' וזה אתה לא יכול לדעת מה נכון (בקאר לדוג' כל ענין הטיפות שווה לכל המנתחים שלדעתי זה קצת מעלה כי בעצם יש פה סוג של 15 רופאים שמסכימים על אותו הטיפול)
אם יש לכם שאלה קונקרטית אשמח לענות (על י-ם)
אני חולק עליך בעניין, אולי אין הבדל בין מכשירים וביו המנתחים וסוג הניתוח אבל הדבר הקריטי בה יש הבדל קריטי בין רופא מומחה לרופא רגיל זה בבדיקת התאמה, לראות אם באמת הניתוח אפשרי, האם כדאי ואיזה סוג מומלץ ופה יש הבדלים דקים שכן כדאי לרופא מומחה ומומלץ.

אשמח להמלצה על רופא בלוינגר-ת"א
שמעתי על קרמר ופרוכט- איך הם?
או אם יש אחרים שמומלצים- גם להתאמה וגם לניתוח (מספר גבוה)

היי
אם מישהו יכול לדרג את סדר העדיפויות של הרופאים בלוינגר
תודה רבה

עשיתי את הניתוח (הקשה) לפני שבועיים בקארלייזר ראשון לציון.
קודם כל מרוצה מאד!!!
רק מילים טובות על המכון והרופאים. באמת שאפו!!
שאלה-
התחילו לי בשבת כאבים בעין שמאל. כמו גלים שבאים והולכים וגם הראיה קצת ירדה.
זה תקין? נורמלי?
אשמח לתשובה ממי שהתנסה. תודה!

לא לוקחת אחריות, תבדקו לפני שאתם סומכים על זה
אבל אני עשיתי לייזר לפני כמעט שנה
כשביררתי בזמנו אצל עסקנים וכו' אמרו לי שזה ניתוח די פשוט (PRK) שאין טעם לקחת דוקא את הרופא הפרטי המומחה, שחבל על הכסף, לקחתי את אחד הרופאים הרגילים של לוינגר, מרוצה מאוד
אמנם היה לי מספר מאוד גבוה אז לקח זמן עד שירד אבל היום טפו טפו רואה מצוין
בכללי חשוב להדגיש, מי שיש לו מספר גבוה שלא יצפה לתוצאות מהירות במיוחד בPRK המספר יורד בהדרגה וככל השמספר והצילינדר גבוהים התהליך איטי יותר

הייתי בבדיקת התאמה בלוינגר, אצל ד"ר שמואל רוזנבאום. רופא צרפתי. מישהו מכיר? מומלץ?

היי,
הייתי בבדיקת התאמה ללייזר בעין טל הדסה
ואמרו לי שהקרנית גבולית ואני צריכה לעשות בדיקת OCT אפתיל,
למישהו יצא לעשות כזה דבר?
האם כדאי ללכת לבדיקת התאמה במכון נוסף?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....