דרוש מידע אשכול הלייזר הגדול \(@^0^@)/ הכניסה לבעלי משקפיים בלבד!

קיבלת המלצות? מחפשת עבור בחור בן 18 עם מספר 10-11 במשקפיים מנתח טוב ואדיב
ממליצה על פרוכט, ביררתי עליו וקיבלתי המלצות לפני שעשיתי בעצמי. (עשיתי את ניתוח הקל למרות מספר גבוה).
הוא לא מאד נחמד וקצת מעצבן לשאול אותו שאלות, אבל נראה שהוא מקצועי.

ממליצה על פרוכט, ביררתי עליו וקיבלתי המלצות לפני שעשיתי בעצמי. (עשיתי את ניתוח הקל למרות מספר גבוה).
הוא לא מאד נחמד וקצת מעצבן לשאול אותו שאלות, אבל נראה שהוא מקצועי.
התקשרתי לקבוע אליו אבל אמרו לי בלוינגר שכדאי לי ללכת להתאמה רק לרופא שעושה גם השתלת קרנית (הבן שלי בן 18 יש לו מספר 10) כי מספרים גבוהים לפעמים זה האפשרות היחידה אמרו לי שדווייב ולוינגר אפשריים וגם רוטנברג, לא שמעתי הרבה על דר מיכאל רוטנברג, יש לך מידע?

התקשרתי לקבוע אליו אבל אמרו לי בלוינגר שכדאי לי ללכת להתאמה רק לרופא שעושה גם השתלת קרנית (הבן שלי בן 18 יש לו מספר 10) כי מספרים גבוהים לפעמים זה האפשרות היחידה אמרו לי שדווייב ולוינגר אפשריים וגם רוטנברג, לא שמעתי הרבה על דר מיכאל רוטנברג, יש לך מידע?
מצטערת, לא שמעתי על רוטנברג אף פעם.
דווייב הוא שם ששמעתי יותר, אבל לא ביררתי לעומק.
זה ניתוח יותר ספציפי, לא? אולי כדאי לברר אצל אדם שעשה את אותו ניתוח ממש ולא את הלייזר רגיל. הניתוחים האלו מאד שונים אחד מהשני.

מנסיון אישי?
מה הכוונה דיס אחד?
עדיף לי ללכת על דוייב?
שאלתי בקבוצה של השכונה,
אחת אמרה שחזר לה אצל דוייב, מצד שאני אני יודעת שלווינגר עצמו עזה אצל דוייב ושבחלק מהקופות משלמים עליו 1000 נוסף, מי שאני מכירה אישית שעשתה אצלו ממש נהנתה ורואה מצוין (עשתה את הניתוח הקל וסבלה 4 שעות...)
פרוכט הוא מומחה למחלות עיניים ושמעתי ממשהי שעשתה אצלו שעבר לה ממש בקלות כי יש לו שיטה קצת שונה (מבחינת בתרופות) ושכל הקבוצה שלה (בערך 7 אנשים) עברה בקלות, אותה אחת גם רואנ מצוין (מדובר על הניתוח הקל ויש לה מידה גבוהה)

שאלתי בקבוצה של השכונה,
אחת אמרה שחזר לה אצל דוייב, מצד שאני אני יודעת שלווינגר עצמו עזה אצל דוייב ושבחלק מהקופות משלמים עליו 1000 נוסף, מי שאני מכירה אישית שעשתה אצלו ממש נהנתה ורואה מצוין (עשתה את הניתוח הקל וסבלה 4 שעות...)
פרוכט הוא מומחה למחלות עיניים ושמעתי ממשהי שעשתה אצלו שעבר לה ממש בקלות כי יש לו שיטה קצת שונה (מבחינת בתרופות) ושכל הקבוצה שלה (בערך 7 אנשים) עברה בקלות, אותה אחת גם רואנ מצוין (מדובר על הניתוח הקל ויש לה מידה גבוהה)
אז איך אני יודעת חאן לפנות זה ממש מבלבל כל המידע אם יש לו מספר גבוה למי כדאי לקבוע? לא מבינה בכלל בניתוחי לייזר ומבינה שקובעים למי שינתח יש פה מידי הרבה שירשורים על זה למי לקבוע למספר גבוה?

שאלתי בקבוצה של השכונה,
אצל פרוכט עובר ממש בקלות, מכירה גם כמה שעשו ומרוצות מהתוצאה. (עברו כבר כמה שנים).
אני כן מכירה מישהי שעשתה אצלו ומרגישה שהיא רואה פחות טוב למרות שבבדיקות יוצא לה 6/6.

אז איך אני יודעת חאן לפנות זה ממש מבלבל כל המידע אם יש לו מספר גבוה למי כדאי לקבוע? לא מבינה בכלל בניתוחי לייזר ומבינה שקובעים למי שינתח יש פה מידי הרבה שירשורים על זה למי לקבוע למספר גבוה?
אני הייתי מבולבלת ממש, אז ביקשתי ברכה מרב ואז החלטתי על תאריך שאני רוצה וקבעתי למי שהיה פנוי..
(קבעתי לדוייב לפני הברכה ובסוף ממש משמים שיניתי לפרוכט..)
אצל פרוכט עובר ממש בקלות, מכירה גם כמה שעשו ומרוצות מהתוצאה. (עברו כבר כמה שנים).
אני כן מכירה מישהי שעשתה אצלו ומרגישה שהיא רואה פחות טוב למרות שבבדיקות יוצא לה 6/6.
איזה עשית?

אני הייתי מבולבלת ממש, אז ביקשתי ברכה מרב ואז החלטתי על תאריך שאני רוצה וקבעתי למי שהיה פנוי..

איזה עשית?
עשיתי את הקל והיה לי מספר די גבוה.
ב"ה רואה מעולה כבר כמה שנים.
ואגב, לא זוכרת שכאב לי, לא הניתוח עצמו וגם לא בימים שאח"כ. אולי קצת חוסר נעימות ביום - יומיים ראשונים.

מחפשת מישהו שעשה את השקה, על הקל שמעתי די הרבה אינפורמציה טובה...
קחי בחשבון שהתאוששות מהקשה ארוכה הרבה יותר ולוקח זמן עד שרואים ממש.
בד"כ הם מנסים לנתח בניתוח הקל ככל שמתאפשר.

קחי בחשבון שהתאוששות מהקשה ארוכה הרבה יותר ולוקח זמן עד שרואים ממש.
בד"כ הם מנסים לנתח בניתוח הקל ככל שמתאפשר.
עוד לא עשיתי את הבדיקה, רק רוצה לשמוע כבר עכשיו על שתי הסוגים...
אחרי הכל לא כולם מתאימים לקל...
תודה🙂

אני נותחתי אצל דוייב לפני כמה חודשים-אינטרלאסיק
ממליצה מאוד!!!!!
למעט השעות הראשונות לא סבלתי כלל מתופעות לוואי
הראיה מצויינת! חדה וממקודת!

איזה עשית?
פרוכט עדיף מדוייב למספר 10? צריכה לבחור בין ה2

פרוכט עדיף מדוייב למספר 10? צריכה לבחור בין ה2
אין לי מושג, מה שכן, כשקרובת משפחה שלי רצתה לקבוע היא ביקשה מהמזכירה המלצות והיא אמרה לה שבגלל במידה הגבוהה שלה - עדיף לה פרוכט

אני עשיתי את הקשה PRK אצל פרוכט ממליצה מאוד
כמו שאמרו הוא לא האדם הכי נחמד בארץ אבל מאוד מקצועי
הורדתי מספר גבוה - מעל 10

ואיך הייתה ההתאוששות? כמה זמן?
קלה יחסית
3 ימים ראשונים קושי באור
ראיה קצת מטושטשת בחודש הראשון
לא מטושטש יותר מלוכלך
וזהו
אני עכשיו חודשיים אחרי

עשית אצל פרוכט PRK או TRANS PRK שזה ללא מגע יד אדם?
יש המלצות על ניתוח סמייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....