סקירה אשכול המבצעים ברשת "יש חסד"

לא הבנתי איך נעשית ההשוואה. אבל לוקח את ה"עובדות כפי שהן. ומשווה 500גר' ל-600גר' ומקבל כ-1.50 ש"ח הבדל.
מצידי, לא אלך לקנות בשתי חנויות שונות בהפרש הזה. אבל, כן אבדוק באותה חנות (אם שני המוצרים קיימים) מה ההפרש. וכמדומני שכך כן אמצא הבדלים משמעותיים. ולא רק גבינה צהובה... היום נראה שתנובה באיזה סוג משבר ולא יכול לבדוק נניח הבדלים במחירי השוקו. פעם תנובה הייתה "מנצחת" במחיר. אבל ללא מגוון גדול. היום, לפחות ב"יש חסד", פשוט אין עם מי לדבר.

לא ידוע לי שתנובה יותר זולים מטרה אשמח לפירוט, גם כרגע המבצעים שיש זה של טרה ולתנובה נאדה.
אגב אושר עד גם החרימו הרבה זמן ואולי עדיין חלקית את יוניליוור בגלידות ובמרכך כביסה בזמן שב’’יש’’ מכרו אותם במחיר היקר.
ולא, אני גם מאלה שלא מאמינים במחירים של אושר עד ובמארזיהם... אבל לא הכל שחור לבן, וכל רשת והמשחקים שלה.
נראלי שלא הובנתי נכון,

ביש לא מוכרים מוצרי טרה וע"י זה הם מוזילים את מוצרי תנובה ביחס לאושר עד ודומיו,

כי אם תנובה לא תתיישר עם דרישותיהם הם יחזרו לעבוד עם טרה,

וזה היה סתם דוגמא שלא בדקתי לעומק את נכונותה כדי להסביר ש"יש" לא עושים חרמות על חברות כי הם רבים איתם או משהו.

רמי לוי מהדרין בבית שמש התחיל גרוע מבחינת כשרות והתאמה של מוצרים, הגיע מנהל שלמד את העסק התאים כשרויות ומוצרים והיום הוא סניף מוצלח מאד עם מחירים של יש חסד ומטה
וגם עופות הוא מביא קהילות ובדץ, באותם מחירים של יש חסד.
ברמי לוי שבבני ברק יש בעיה של כשרויות
אבל עדיין אפשר לדעתי להסתדר שם ברוב מוחלט של המוצרים(למעט כמו שאמרתי לעיל בשר עופות דגים ....)

ברמי לוי שבבני ברק יש בעיה של כשרויות
אבל עדיין אפשר לדעתי להסתדר שם ברוב מוחלט של המוצרים(למעט כמו שאמרתי לעיל בשר עופות דגים ....)
אני הייתי עד למקרה של בקבוק מיץ ענבים שנקנה ביש ברמת שלמה והיה היתר מכירה. ואת אף אחד שם לא יהיה לו אכפת.
במודיעין עילית ברגע ההכשר יוריד את זה מהמדפים ויפרסם מודעות אזהרה בכל העיר.

בחלק
מישהו יודע מתי יש 'יש חגיגה' ?

לא הבנתי איך נעשית ההשוואה. אבל לוקח את ה"עובדות כפי שהן. ומשווה 500גר' ל-600גר' ומקבל כ-1.50 ש"ח הבדל.
מצידי, לא אלך לקנות בשתי חנויות שונות בהפרש הזה. אבל, כן אבדוק באותה חנות (אם שני המוצרים קיימים) מה ההפרש. וכמדומני שכך כן אמצא הבדלים משמעותיים. ולא רק גבינה צהובה... היום נראה שתנובה באיזה סוג משבר ולא יכול לבדוק נניח הבדלים במחירי השוקו. פעם תנובה הייתה "מנצחת" במחיר. אבל ללא מגוון גדול. היום, לפחות ב"יש חסד", פשוט אין עם מי לדבר.
הבאתם דוגמא על גב’’צ לכן השוותי את זה, וברור שלא בשביל זה אלך לחנות אחרת אבל בסופו של דבר תנובה יותר יקרה.

נראלי שלא הובנתי נכון,

ביש לא מוכרים מוצרי טרה וע"י זה הם מוזילים את מוצרי תנובה ביחס לאושר עד ודומיו,

כי אם תנובה לא תתיישר עם דרישותיהם הם יחזרו לעבוד עם טרה,

וזה היה סתם דוגמא שלא בדקתי לעומק את נכונותה כדי להסביר ש"יש" לא עושים חרמות על חברות כי הם רבים איתם או משהו.
לפי מה שאני מבין מדבריך, אתה מתכוון לומר שיש חסד נלחמים על מוצרים שהם יהיו במחיר זול לצרכנים, ולכן הם עושים חרמות על ספקים מסוימים שלא מסכימים לגחמות שלהם. נכון?
אבל בעדות ברורה אני יכול לומר לך שהיו לפני כמה וכמה מקרים שמוצרים טובים לא נמכרו ברשת יש למרות המחירים הזולים שלהם ברשתות מקבילות [שביש זה היה יכול להיות יותר זול], וסיבת החרמות מגוונת...
עיין ערך "ציפור השרון"... עין ערך כל מוצרי הכשרות של הרב מחפוד ועוד דוגמאות רבות...
למה לא מביאים את זה ??? ככה !!!
רמי לוי מהדרין בבית שמש התחיל גרוע מבחינת כשרות והתאמה של מוצרים, הגיע מנהל שלמד את העסק התאים כשרויות ומוצרים והיום הוא סניף מוצלח מאד עם מחירים של יש חסד ומטה
וגם עופות הוא מביא קהילות ובדץ, באותם מחירים של יש חסד.
זו ההוכחה שהמנהלים החדשים של יש חסד עושים טעות חמורה !!!
לפטר מנהלים מגזריים רררקקקק בגלל שהם מבינים את צרכי הלקוחות ופועלים על פי זה, זו טעות אסטרטגית קריטית !!!
אי אפשר לשבת במשרדים מפוארים ולנהל עסקים בלי למשש את דופק השוק !!!
שוק הצריכה החרדית שונה לחלוטין מהשוק הכללי - ואם הם חושבים לשייך את יש לשופרסל ולנסות למשוך לקוחות עם פינוקים של חווית קניה וכדו' - בשוק החרדי זה לא ילך!!! ציבור הצרכנים החרדי נעול על דפוסי קניה בשני פרמטרים בסיסיים - כשרות ומחיר !!! זהו. אם תיתן לו את זה - הוא ינהר בהמוניו, ותרוויח... ואם לא - אז לא...

איזה אשכול הזוי,
מישהו כתב שמנהל מסויים זומן לשימוע,
השני נתן פרשנות מסויימת,
ומשם והלאה הכל זורם על אותו כיוון,
וברקע הצעות לחרמות ולעצומה,

יכול להיות שהכל בכלל לא מתחיל,

ואגב, זה בכלל לא שייך לאשכול של מבצעים ביש חסד,
ונא להעביר את הקשקושים לאשכול נפרד.

איזה אשכול הזוי,
השני נתן פרשנות מסויימת,

לא מצליח להבין מה אתם רוצים.

כתוב שימוע לפני פיטורין! מה לא ברור.

ואין "יש חגיגה" ! ! !

ולצערנו עקב השינויים - ייתכן והאשכול הזה יישאר מיותם (וללא מבצעים)

לא מצליח להבין מה אתם רוצים.

כתוב שימוע לפני פיטורין! מה לא ברור.

ואין "יש חגיגה" ! ! !

ולצערנו עקב השינויים - ייתכן והאשכול הזה יישאר מיותם (וללא מבצעים)
שימוע לפני פיטורין הם העובדות,
ומאז והלאה הכל פרשנות,
אולי רוצים להביא מנהל אחר ולא רוצים מיזוג עם שופרסל ?

ומאז והלאה הכל פרשנות,
אני לא מונח בכל השתלשלות הדברים.

אבל זה ידוע שהשליטה החדשה (בכל שופרסל) ברשת דוגלים בהפחתת מבצעים ויותר רווחים כספיים.

אין כל כך מבצעים לאחרונה.

אין יש חגיגה, שזה אחד האירועים המשמעותיים שאנשים חיכו.

ושמעתי שהם גם יורדים בדקדקנות לשעות העבודה של העובדים הזוטרים.

@גימפעל האם יש לך מידע אחר שסותר את מה שכתבו כאן?

אני לא מונח בכל השתלשלות הדברים.

אבל זה ידוע שהשליטה החדשה (בכל שופרסל) ברשת דוגלים בהפחתת מבצעים ויותר רווחים כספיים.

אין כל כך מבצעים לאחרונה.

אין יש חגיגה, שזה אחד האירועים המשמעותיים שאנשים חיכו.

ושמעתי שהם גם יורדים בדקדקנות לשעות העבודה של העובדים הזוטרים.

@גימפעל האם יש לך מידע אחר שסותר את מה שכתבו כאן?
אני לא יודע,
אבל אני מלמד זכות (ומקווה לטוב).

ומאז והלאה הכל פרשנות,
היתה כתבה עיתונאית (לא עיתון חרדי) שהמנהל זומן לשימוע לפני פיטורין, ובכתבה נכתב שזאת הסיבה, סגירת תת הרשת ומיזוג לשופרסל, וביטול המותג הפרטי יש חסד ועוד.
ובזה דנים כאן, במה שנכתב.
אתה רוצה שנדון במה שלא נכתב? אתה רוצה לתת פרשנות אחרת? מוזמן.
לגבי זה שצריך אשכול אחר - צודק.

נערך לאחרונה ב:
היות והרבה כותבים על ביטול 'יש חגיגה'.
זה לכאורה קצת בעייתי משפטית, היות וזו התחייבות של הרשת כהטבה בהצטרפות לכרטיס שלה, כפי שניתן לראות בקישור הזה להזמנתו.

היות והרבה כותבים על ביטול 'יש חגיגה'.
זה לכאורה קצת בעייתי משפטית, היות וזו התחייבות של הרשת כהטבה בהצטרפות לכרטיס שלה, כפי שניתן לראות בקישור הזה להזמנתו.
איזה בעייה משפטית זה?
לא נראלי, התקשורת הייתה עושה מזה חגיגה עם יש.

תעשו השוואות באתר כאן בעיר מגוריכם על מוצרים שונים https://chp.co.il/בני ברק /9000/6100/חלב 3% קרטון, כשרות בד"ץ, 1.5 ליטר/7290027600007_7290000057477

קצת מהתגובות כאן נראה כי רק במודיעין עילית יש עדיפות ליש חסד
ואני כתושב מו"ע מברך את הרשת הזו כי היא שומרת על רמת מחירים נמוכה
כיום מי שמנסה להתחרות עימה בעיר זה נטו חיסכון שעדיין לא למדו את סוג הקונים וסוג המוצרים

דווקא אני שמח מזה מאוד, יש חסד התנהלה בצורה של חרמות, וכל הזמן סבלנו ממחסור במוצרים בסיסיים, ברוך שפטרנו.
אין לך שמץ של מושג אין מה לשמוח
החרמות ימשיכו
עצוב מאוד.
אם במקרה איכשהו הנהלת שופרסל החדשה קוראים גם כאן את מה שכתוב, אז אנחנו מתחננים אליכם, לא הכל זה כסף... (אפילו שזה מה שמעניין אותכם ואת כל מי שמחזיק עסק)
יוקר המחיה הוא אדיר.
ואכן ראוי לומר ביושר ששופרסל התחייבה (לפני מספר שנים) על סל מוצרים שיהיו זולים במיוחד לתקופה ואכן עמדה בזה..

האם יש קשר לפטירתו של ר שלום פישר לעניין זה?
באופן עקיף
ואם הרב ורדיגר כבר מושהה תקופה, מה פשר הברכות שהוא קיבל לאחרונה לרגל השמחה
כי היה מו"מ אז שמרו על עמימות
אגב, שמעתי ששוק מהדרין בכניסה למודיעין עילית סוגרים בקרוב, כבר לא מצפה שיש חסד יכנסו לשם, מעדיף לפחות מישהו שיתחרה בהם...

הוא כבר פוטר ?
רשום שהוא זוצן לשימוע?
ככ מהר מפטרים ?
צריך לחתום על עצומה
ולשלוח לאחים אימרי
ביציאה מהשימוע הוא פוטר
לדרך חזור כבר היה צריך לקחת מונית
אני שמח שאני לא יצטרך כל יום חמישי להתרוצץ בכמה חנויות בכדי להשלים את מה שרשת יש חסד החליטה להחרים באותו שבוע.
מה שהיה הוא שיהיה רק ביותר יקר וללא מבצעים
בחלק
מישהו יודע מתי יש 'יש חגיגה' ?
לע"ע עפ"י החלטת האחים אמיר לא יהיה יש חגיגה
איזה אשכול הזוי,
השני נתן פרשנות מסויימת,

לא היה פה שום פרשנויות
ומאז והלאה הכל פרשנות,
הם מתכוונים למיזוג מלא ברמת מנהל
אני לא יודע,
אבל אני מלמד זכות (ומקווה לטוב).
אני יודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת